2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 26 پست
نه چیکار داری  از من میشنوی هیچ موقع خبر بد و شوم و ناراحت کننده به کسی نده تا خودتم ازین خبرا ...

استدلالت بی نظیر بود...آفرین خواهر جون

ماما ام .پیج اینستاگرامم midwifery.motahare
اینطور به نظر میرسید  

چه میدونم والا امروزه خیانت زیاد شده فرقی نمیکنه کجا باشع  تو بیابون مدرسه ماشین خونه  شرکت  ... نمیدونم چی بگم ... ولی اگه  خیانت باشه خدا رسواش کنه ایشالله به نظرم گوشی رو بده دست خانمش  یه جوری حداقل  کمی به خودش بیاد ... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا یه بنده خدایی خواهرش بهش گفت شوهرش باکسی ارتباط داره ایشونم اومد شوهرش رو توی خونه گیر انداخت فقط روشون بهمدیگه باز شد خانومه هم بخاطر بچه هاش داره زندگی میکنه و هر روز میگه کاش نمیفهمیدم الان اون توبه کرده ولی من همش ذهنم درگیرشه

اگه درست حدسیدی خدا هدایتشون کنه 

منم خونه قبلی که بودم واحدبغلی شوهرش ماموریت میرفت و خانومش میرفت خونه مادرش میموند..یه روز که حالم خوب نبود تا ظهر گرفتم خوابیدم دیدم از واحدبغلی صداهای خیلی بد میاد 

دختره وسط کارای زشتشون اسم پسره رو هم می اورد 

خیلی دوس داشتم به خانومش بگم که آیا کلید رو اونروز به کسی داده بودن یا اسم شوهرت فلانه ؟

تا اینکه قبضارو اورده بودن میدونستم مستاجر نیستن و خونه برا خودشونه به شوهرن گفتم قبض رو از لای درشون برداشت و دیدم قبض به اسم همون آقاییه که اون خانوم وسط کاراشون صداش میزد 

از اون روز به سختی جلو خودمو گرفتم که به خانومش نگم سپردم به خدا 

ان شالله تا حالا هدایت شده باشه 

خودمم همین نظرو دارم ولی انگار کرم وجودم نمیزاره هی میگه برو باز میگم ولش،کن

ن نرو،یهو سبکت میکنن

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست