2777
2789

من ندیدم چون دلم نمیخواست اعصابم خرد بشه بعدا شاید ببینمش ولی فکر میکنم ارزش یکبار دیدنو داشته باشه چون همش اسپویل شد برام

سیصد گل سرخ، یک گل نصرانی مارا ز سر بریده می ترسانی ما گر زسر بریده می ترسیدیم در محفل عاشقان نمی رقصیدیم....

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اینکه فکر کنی فیلم خیلی "واو" یی هست نه

موضوعش جالبه بازی های خوبی هم داره ولی مشخصه خیلی جای کار داشته نسبت به خود کارای قبلی کارگردان هم ضعیف تره اما موضوعش تونسته یکسری نقص های فیلمنامه رو بپوشونه

وگرنه عرق سرد رو من بیشتر دوست داشتم یا حتی من هم بهتر بود با اینکه اولین فیلم کارگردان بود

سیصد گل سرخ، یک گل نصرانی مارا ز سر بریده می ترسانی ما گر زسر بریده می ترسیدیم در محفل عاشقان نمی رقصیدیم....

خیلی ناراحت کننده س

البته واقعیت ایران رو نشون میده

اما من دوس نداشتم چون مودم پایین اومد

بالاخره منم میتونم بگم خانوم دکتر شدم😂🕺البه دانشجو پزشکی ولی شما دکتر صدا کنین ذوقی شممم🤌🏻💞*عادت کنین. غصه هراتفاق بد رو یه دفعه بخورین نه یک عمر🌱*‏پشت تموم موفقیت‌های آدمای این دنیا قطعا یکی بوده؛حالا نه اینکه یکی بوده که حمایتش کرده، نه! اتفاقا برعکس. یکی بوده که نادیدش گرفته، یکی بوده که احساسشو کُشته و یه روزی اونقدر کوچیکش کرده که اون برای گرفتن بزرگ‌ترین انتقام دنیا یعنی "موفقیت" شبانه روز تلاش کرده...❤️✨️

آره دیدم. واقعیت جامعه است. خیلی من و شوهرم خوشمون اومد

واقعیت جامعه؟!!!

کلمه واقعیت جامعه در نمایش معضلات، یعنی از نظر مصداقی خیل عظیمی از یک جامعه درگیر اون باشن؛ چند نفر از بانوان اطراف شما شخصیت مادر داستان رو دارن؟ چند نفر از دختران اطراف شما توی یه ساعت به پسر معتاد به گل و احتمالا مواد فروش اعتماد می کنند و میرن خونشون کنارش می خوابن؟

شما حتما اینستا داری ندیدی دخترا بدون ممنوعیت پیج دارن و می خونن؟ خوانندگی خانم ها رو در مترو ندیدی که بعدش فیلمشم پخش میشه ؟

کجای دنیا پلیس رو بزنی دستگیرت نمی کنن؟؟!

یه فیلمی که در نگاه اول نقد به قوانین حاکم بر کشوره ولی وقتی عمیق بشی می بینی یک فیلم ضد ایرانی (همه اقشار) هست . خانواده ایرانی رو طوری معرفی کردن که از پس اداره خودش بر نمیاد و با فساد و الکل و عیاشی و روابط سرد بینشون معرفی میشن... اینا واقعیته از نظر شما؟! من نمیگم نیست ولی در فیلمی که قراره زبان نقد گزنده ای داشته باشه آدم چیزی رو نماد میکنه که اکثریت دچارش باشن...

درخت را به نام برگ🍀 بهار را به نام گل🌺 و مرا به نام کوچکم صدا بزن🧕کاربری قبلی Nasima89@

افتضاح

یه مشت دروغ و جعل واقعیت و مظلوم نمایی پر از اغراق و زننده و گل درشت.

واقعا خجالت آوره.

چنین فیلمی ضد ایرانی، ضد دین، ضد انسانیت، و ضد زن براحتی تولید بشه و پخش بشه و دیده بشه!! بعد درون مایه اش فقدان آزادی باشه!!!!

خنده داره!!!

دیگه آزادی از این بیشتر مگه میشه ؟!

افتضاحیه مشت دروغ و جعل واقعیت و مظلوم نمایی پر از اغراق و زننده و گل درشت.واقعا خجالت آوره.چنین فیل ...

دقیقاااا

حالا جالبش اینه که کارگردان یک سال پیش خودش اومد احضاریه دادگاه که به ۴ سال زندان محکوم شده رو توی صفحه اش گذاشت ولی الان آزادانه فیلمو منتشر کرد. حالا سوال من از ایشون اینه اگر این حجم از خفقان در ایران حاکمه تو چرا آزادی؟! و اگر طبق حکم کار خلاف قانون انجام دادی چرا پخشش کردی؟! پس آزاد بودی که کردی!

اینا آزادی رو در همون چیزای مبتذل مثل پرورش مواد مخدر، شیشه شیشه مشروب خوردن و خوابیدن کنار یه آدمی که یه ساعت باهاش آشنا شدن تعبیر می کنن که در همه جای دنیا اینا قفله! می خوان این غلطا رو بکنن و کسی نگه بالا چشمتون ابرو وگرنه خوانندگی زنان پوشش بود برای نمایش خزعبلات ذهن مریضشون ...

درخت را به نام برگ🍀 بهار را به نام گل🌺 و مرا به نام کوچکم صدا بزن🧕کاربری قبلی Nasima89@
افتضاحیه مشت دروغ و جعل واقعیت و مظلوم نمایی پر از اغراق و زننده و گل درشت.واقعا خجالت آوره.چنین فیل ...

در این حد هم که میگی نیست

خیلی از واقعیتا رو نشون میداد اما قاطیش یه سری چیزای بی محتوا هم بود که حالا برای اونکه اهلش نیست جذابیتی نداره ولی هست زیادم هست

چون ما از اون نوع مشکلات نداریم دلیل نمیشه انکارش کنیم

هستن خیلیا که همجنسگران، دین متفاوت دارن، دوست دارن خواننده شن، میخوان تغییر جنسیت بدن و ...چرا باید برن؟ چرا همش مردم باید برن

آدم با آدم فرق داره هر کدوم تمایلات و خواسته های متفاوتی دارن، دلیل نمیشه بخاطر تفاوت ها همه چیو ول کنن برن آواره بشن که چی ؟

جامعست که باید برای تفاوتها برنامه داشته باشه و نیازهای مردم رو پاسخ بده و چاره کار بده

الان سالهاست خانما موتور سوار میشن، خب این دیگه چه مشکلی داره که هنوزم که هنوزه باهاش موافقت نشده و گواهینامه ندارن ...خب چرا

کجاش جرمه موتور سواری...اصلا من پول ندارم ماشین بخرم میخوام دوچرخه بخرم ...کجای جامعه برای دوچرخه سوار لوازم و امکانات طراحی شده ...کدوم لاین خیابون رو به دوچرخه اختصاص دادن ....

وقتی جامعه به نیازهای مردمش بی تفاوت باشه میشیم امروز ما مردم

من ندیدم

معمولا فیلما خانگی نمی بینم

هر چند واقعیت هس ولی اکثر قبلی ها ک باورها گذشته هس ک تو جامعه کمرنگه

ولی کارگردان ها برای مطرح شدن در جامعه جهانی ، این فیلما ضد ایرانی و میسازن

طوری میسازن ک انگار کل جامعه ایرانی حالا اینطورن

در این حد هم که میگی نیستخیلی از واقعیتا رو نشون میداد اما قاطیش یه سری چیزای بی محتوا هم بود که حال ...

واقعیت ها نشون میده

ولی متاسفانه کارگردان ها طوری این فیلما میسازند ک ب دنیا تلقین میشه ک کل جامعه ایرانی ها درگیر این مشکلات هس و این دغدغه شونه.

والا حالا دخترا و خانوما بخوانند خوانندگی کنن حداقل تو دورهمی زنانه چند دهه هس ک خوانندگی میکنن حداقلش .

ولی اینکه بیایند تو جامعه خوانندگی کنن فعلا شرایط همخوانی دسته جمعی وغیره هس

تک خوانی هم ک تو دنیای مجازی هستش

واقعیت جامعه؟!!! کلمه واقعیت جامعه در نمایش معضلات، یعنی از نظر مصداقی خیل عظیمی از یک جامعه درگیر ا ...

در مورد مشکلات هم جنس بازی وغیره

بیشتر انکارش از طرف جامعه هس ک راهکارهای اسلامی و بومی هم از طرف خونواده و بیمارطرد میشه بخاطر ذهن شویی از طرف جوامع خارجی

کارشناسان ما باید راهکار ایرانی و اسلامی خودمون ارائه بدن ولی کپی خارجی میگیرن ب خورد بیماران روانی .. میدن

مثلا چندین ساله

نیروی

مدیتیشن

مثبت اندیشی...

اینا همش جوانان و ب خیال پردازی کشونده نه ب عمل گرایی

به نظر منم با یه نگاه سطحی و به چشم سرگرمی خوبه.ولی پشت این فیلم کلی برنامه ریزی شده برا تحت تاثیر قرار دادن جوونا. توی واقعیت شما نظرتون در مورد دختر پسری که جلو هم تو بام تهران جیش میکنن چیه؟ پسر معتاد و علف پرورش بده چی؟ زنی که دوست پسرشو میاره خونه ای که با تنها دختر جوونش زندگی میکنه چی؟ اصلا انقدر سعی میکرد این مادر و دخترو قربانی و بدبخت نشون بده؟ اینکه مادره رفته برا آزاد شدن دخترش به بازپرس پا داده تقصیر کیه حالا ناراحته بوگند میداده.ستی چرا انقدر شجاع بود پلیسو زد و فرار کرد ولی اون مرد موتوریه که بهش دست درازی میکردو هیچ عکس العمل درستی بهش نداشت.چرا پیاده نشد یه داد بیدادی کنه یه لگد بزنه به موتورش .