2777
2789
عنوان

یه چیز عجیب❗😲

32 بازدید | 0 پست

لطفاً همه رو بخونین 🩷حس ششمی که مشخصات ظاهری. و اخلاقی یک پسر رو کامل مو به مو دقیق بگه و یه چیزی رو بگه که فقط مثلا من که همشهریم هست میدونم بعد تعداد خانواده پسره رو دقیق بگه و بگه که این پسر بچه چندمه چند تا خواهر و برادر داره حتی در مورد یکی از اعضای خانواده اون پسر هم دقیق همه چیو درست بگه هم اخلاقی هم ظاهری بعد اینکه خونه و ماشین داره یا نداره هم دقیق گفت و حتی ماه تولد پسره هم درست گفت مشخصات ظاهری خودم رو درست بگه و ماه تولدم رو هم دقیق بگه در مورد خانوادم یه چیزی گفت که دقیقا همون جوره و بهم گفت به اون پسره میرسی تا نه ماه دیگه یعنی میرسم ؟؛❗❗❗ من که وقتی پیامش رو میخونم از تعجب دیوونه میشم عجیب نیست ؟! برا شما تا حالا شده یه حس ششم چیزی بگه و همون اتفاق بیفته اگه اره معرفی کنین اینم بگم قبلا بهم گفتن داری تبلیغ میکنی کنم این خانم رو معرفی نمیکنم لطفاً ازم نخواین معرفی کنم چون بعد بعضیا میان میگن تبلیغه. اون خانوم حتی پولم نمیگیره رایگان حسش رو میگه میشه بگین بهش میرسم یا نه وقتی اینقدر درست گفته همه چیو یعنی میتونه از آینده درست بگه؟ اینکه زیاد در این مورد تاپیک میزنم دلیلش اینه که ذهنم خیلی درگیره خیلی زیاد .بنظر شما میشه به حسش در مورد آینده و ازدواج و اینا هم اعتماد کرد؟ اینم بگم موکل و اینا نداره

📍 Shiraz | شیراز 🌿 این کاربری دست دونفره .شیراز؛ جایی که عطر بهارنارنج، دل را آرام میکند 🍊🌿