2777
2789
عنوان

بانک ملی

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 38 پست
عجب مگه میشه خودت دستکاری نکردی ؟

نه والا خب اگه دست کاری کرده بودم دیگه الان برام سوال نبود

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
من کلا موجودیم ۸ هزاره 🫣 امروز فردا ک بانک نیستشنبه حتما برو پیگیری کن

🥲🥲🥲🥲🥲

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه اصلا هیچ پیامکی نیومده از کسر شدن پول حتی توی تراکنش ها که میرم هیچ اتفاقی نیفتاده همراه بانک هم ...

پس اشتباهی شده صبر کن شنبه صبح برو

اربابم حسینننن زندگی اصلا امام حسین خوبه حال ما قطعا با امام حسین خوبه روزگار خوبه اصلا همه چی با امام حسین خوبه ❤️❤️❤️🌹🌹🌹

پس اشتباهی شده صبر کن شنبه صبح برو

خدا کنه برگردونن

خدا کنه برگردونن

اره میزنن سیستیمشون بهت میگن نگران نباش

دیشب اینجا یکی گفت حساب بانک ملی برداشت نکردم کم شده ظاهرا اختلال بانک

اربابم حسینننن زندگی اصلا امام حسین خوبه حال ما قطعا با امام حسین خوبه روزگار خوبه اصلا همه چی با امام حسین خوبه ❤️❤️❤️🌹🌹🌹

اره میزنن سیستیمشون بهت میگن نگران نباش دیشب اینجا یکی گفت حساب بانک ملی برداشت نکردم کم شده ظاهرا ا ...

اره زنگ زدم پاسخگو گفت اختلاله

ممنون ازت دوست عزیز

اره زنگ زدم پاسخگو گفت اختلاله ممنون ازت دوست عزیز

فدات بشم خداروشکر ❤️❤️🤲🤲🤲

منم دو روز پیش از حسابم 15 میلیون کم شد حتی پیامکم نیومد

همه مردم اومده بودن نزدیک بود رئیس بانک رو بزنن انقدر مردم عصبانی بودن

ولی هیچ جوابی بهمون ندادن فقط پرینت های جعلی میدادن

پلیس فتا گفت برین شکایت آخه برم از بانک شکایت کنم مگه فقط منم هزاران نفر آدم اونجا بود پولشون و دزدیده بودن

کارمندا هم هی میگفتن ما نمیدونیم گفتن اینا رو بگیم

واقعا نمیدونم باید چیکار کنم