2777
2789
عنوان

کنکور

137 بازدید | 19 پست

واسه فرهنگیان خیلی خوندم و درصد های خیلی خوبی هم میتونم بزنم اما میشه بگین گرفتن تراز پنج هزار تو سراسری تقریبا جواب دادن به چند سواله که دقیق بیاد رو پنج هزار؟میدونم کمه ولی خواهش میکنم بگین

اونجا که تتلو میگه: صورت همون صورت نگاه همون نگاه صدا همون صدا........ ولی من نمیشناسمش. او مثل گل لیلیوم بود در عین زیبایی بسیار سمی:)

ببین نمیخوام نا امیدت کنم ولی 5000 سراسری فرهنگیانو همشو 100 هم بزنی احتمالش کمه دعوت بشی مصاحبه مگر این که استانتون تراز پایین بش بخوره چون منتظقه اییه و فرق میکنه یکی با 2000 میره فرهنگیان اون یکی استان با 7000

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین نمیخوام نا امیدت کنم ولی 5000 سراسری فرهنگیانو همشو 100 هم بزنی احتمالش کمه دعوت بشی مصاحبه مگر ...

استان ما حتی دیدم با معدل 12قبول شدن و با تراز کل 5990هم همین طور

اونجا که تتلو میگه: صورت همون صورت نگاه همون نگاه صدا همون صدا........ ولی من نمیشناسمش. او مثل گل لیلیوم بود در عین زیبایی بسیار سمی:)

منظورت رتبه 5 هزاره؟چون تراز 5 هزار که خیلی کمه

میدونم کمه ولی میخوام بدونم جواب دادن به چند سوال این پنج هزارو میاره

حداقل ترازتو بیار تو 6000 هزار کاریم نداره بخدا

من نمیگم فقط تا پنج هزار میارم میگم جواب دادن به چند سوال پنج هزارو میاره

عزیزم ۵هزار خیلی کمه ها

امسال هم اینجوریه واسه مجاز شدن به انتخاب رشته فرهنگیان باید بالای۵هزار شی؟اگر واسه این میپرسی درصدای کنکور فرهنگیانت بالای۴۰

درصدای کنکور سراسری بالای ۱۵ ۲۰

دانشجو معلم🌱 تو زندگیت به قدری تلاش کن که بعدا به هیچ عنوان حسرت نخوری♥نور♥

خب پس امید داشته باش ترازتو بیار بالا

یعنی میشه جواب دادن به چند سوال درست تقریبا؟

استان ما حتی دیدم با معدل 12قبول شدن و با تراز کل 5990هم همین طور

همیشه تو زندگیت برای بالاترین ها تلاش کن

و بهترین باش

کف یچیزیو در نظر نگیر اون برای ضعیف هاست.

میدونم کمه ولی میخوام بدونم جواب دادن به چند سوال این پنج هزارو میاره

ببا تراز 5 هزار فکر نکنم فرهنگیان بیاری مگر اینکه شهرتون مدلش اینجوری باشه که با تراز های پایین قبولی میده

دقیق نمیدونم اینو ولی شاید با 30 40 تا سوال بشه بازم بستگی داره کدوم درسو کمتر بزنی کدوم بیشتر

الحمدالله

عزیزم ۵هزار خیلی کمه هاامسال هم اینجوریه واسه مجاز شدن به انتخاب رشته فرهنگیان باید بالای۵هزار شی؟اگ ...

میدونم کمه فقط میخوام بدونم با جواب دادن به چند سوال درست این پنج هزارو میاره

میدونم کمه فقط میخوام بدونم با جواب دادن به چند سوال درست این پنج هزارو میاره

خب ببین ضریب هر درس فرق داره

برو تو نت ببین. و با توجه به ضریب و تعداد سوالات هر درس،هر یک دونه سوال درصد خاص خودشو داره

مثلا رباضی هر یدونه سوال ۵درصده