2777
2789
عهه چه خوبمرررررسی

میدونی چرا فرستادم اینو؟ نمرات این کارنامه رو دیدم بیشترش رو ۱۱؛۱۲ شده بود بعضیاشوهم ۱۶، نمرات تو خیلی بالاتره و قطعا تراز معدل بیشتری میده کنکورت و خوب بخون

از اونجایی که گفتی پرستاری مامایی بهداشت میخوای این کارنامرو فرستادم وگرنه کارنامه های بیشتری از قبولیای عجیب غریب پزشکیم دارم

Maybe in another life...💔

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

نه عزیزم خود کارنامه قبولی و درصدا و دانشگاهی که قبول شده دیدم تازه شاید باورت نشه نیمسال اولم بود.. ...

برگام مگه میشه

همه میگن زیر ۹٠٠٠ پزشکی نمیشه اصلا که😐😐😐😐

من به یه مشاور گفتم فارسی شدم ۱۹.۵ گفت نمیدونم چقدر گند زدی ترازت اومد پایین پزشکی همرو باید بیست بیاری و...

عجیبه هرکی یچی میگه

برگام مگه میشههمه میگن زیر ۹٠٠٠ پزشکی نمیشه اصلا که😐😐😐😐من به یه مشاور گفتم فارسی شدم ۱۹.۵ گفت نم ...

فکرنکنی فوضولما ولی رفتم تاپیکتو دیدم تو دندون میخوای برای همین اینطوری بهت گفتن ... چون دندون رتبه ی زیر ۱۰۰۰میخواد جدا ولی پزشکی تعهدی با ۸۸۰۰به بالا میشه آورد(:

برگام مگه میشههمه میگن زیر ۹٠٠٠ پزشکی نمیشه اصلا که😐😐😐😐من به یه مشاور گفتم فارسی شدم ۱۹.۵ گفت نم ...

شاید باورت نشه تو نی نی سایت یه دانشجوی پزشکی گفته بود با نمره ی ۱۸/۵زیست قبول شده پزشکی

زیستو اکثر بچه ها میخونن و نمرشونم خوب میشه ولی فارسی نه وقتی فارسی ۱۹/۵بشی یعنی دکترای ادبیات داری مخصوصا تو امتحان امسال که خیلی سوالات ابهام داشت

شاید باورت نشه تو نی نی سایت یه دانشجوی پزشکی گفته بود با نمره ی ۱۸/۵زیست قبول شده پزشکیزیستو اکثر ب ...

زیست انقدری سخت و پرنکته بود با هرکی حرف میزدم به امید پاس شدن بودن

حالا موندم ترمیم بزنم یا نه اگه تک درس داشت

نسبت به بقیه خدایی راحت تر بود ازین جهت گفتش

گفت که چون بیست خیلی زیاد داره ترازه میاد پایین

اتفاقا زیست شما گند می زنه به تراز ما خانم خودتونو نگران نکنیننمره ی کمتری می گیرین ولی تراز خیلی خی ...

نه تراز جدا میدن بهمون 😔

اینا اگه به فکر ما بودن نهاییو وسط کنمور نمینداختن😭😭

نه تراز جدا میدن بهمون 😔اینا اگه به فکر ما بودن نهاییو وسط کنمور نمینداختن😭😭

اصلا نگران نباش

تراز چدا یعنی سهمیه ی جدا

الان ببین بچه های منطقه ۱۲۳ و سهمیه ۵ و ۲۵ هر کدوم یه تراز دارن

واقعا می گم بهش فکر نکن از فرصتت برا کنکور استفاده کن

اصلا نگران نباش تراز چدا یعنی سهمیه ی جداالان ببین بچه های منطقه ۱۲۳ و سهمیه ۵ و ۲۵ هر کدوم یه تراز ...

من تا الان نمراتم بالای ۱۷.۵،۱۸ بوده

ولی دیگه هیچ امیدی برام نمونده با این زیست

قدیم اگه صب ساعت ۶ بیدار بودم

الان ۹،۱۰ بیدار میشم

با اینکه توی سیستان و بلوچستانم هستم و باید درس بخونم

خب اینکه پزظکی نبوده پرستاری بوده

پزشکی روزانه زاهدانم زیر نه هزار نمیگیره

میدونی چرا فرستادم اینو؟ نمرات این کارنامه رو دیدم بیشترش رو ۱۱؛۱۲ شده بود بعضیاشوهم ۱۶، نمرات تو خی ...

عههه چه خوب

ممنون ازت

واقعیتش برام فرقی نداره شهرش یا رشته بیشتر هدفم اینه قبول شم