2777
2789

کوکی و شیرینی میتونی خودت رژیمی درست کنی

بجای آرد گندم آرد جو دوسرپرک بزن و برای شیرینی استویا یا شیره خرما یا شیره انگور استفاده کن. سعی کن روغن کمتری بریزی و روغن جایگزین استفاده کنی

برای فست فودم میتونی سیب زمینی خلالی توی توستر درست کنی، همبرگر روی ذغال بپزی و روغن استفاده نکنی، مرغم باز مزه دار کنی توی سینی فر بچینی و بذاری بپزه.

پیتزام با مرغ درست کن و پنیرپیتزای کم چرب موزارلا استفاده کن

سوالی داشتی بپرس

بلوچ 🤍

کوکی و شیرینی میتونی خودت رژیمی درست کنیبجای آرد گندم آرد جو دوسرپرک بزن و برای شیرینی استویا یا شیر ...

مرسی .

فقط اینکه سیب زمینی و مرغ رو میخوای بزاری فر یکم روغن کنجد بزنم بهش ، زیاد نه در حد کم ، اوکیه بازم؟

و اینکه میشه بگید مرغو چجوری توی فر بپزم؟

پنیرپیتزا میخوام سعیمو بکنم خودم درستش کنم ، چون هر چی هم باشه بازاریا بهم حس بد بودنو میدن و عذاب وجدان .

و اینکه خود سیبزمینی چاق کننده نیست؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مرسی .فقط اینکه سیب زمینی و مرغ رو میخوای بزاری فر یکم روغن کنجد بزنم بهش ، زیاد نه در حد کم ، اوکیه ...

عزیزم هر ماده غذایی تو حجم بالا چاق کنندس

سیب زمینی در حد یه مشت عب نداره. بلاخره کربوهیدارتم نیاز داری.

تو بشقاب غذات مثلا 25 درصد 30 درصد پروتئین،. 50 درصد سبزیجات، 25 درصدم کربوهیدرات که میتونه سیب زمینی برنج و اینا باشه

رژیمی تورو لاغر میکنه که دوام داشته باشه. سعی کن همه چی بخوری اما کم. ولی قند و شیرینیو حذف کن تا لاغر شدنتو قشنگ ببینی 💋

بلوچ 🤍

عزیزم هر ماده غذایی تو حجم بالا چاق کنندس سیب زمینی در حد یه مشت عب نداره. بلاخره کربوهیدارتم نیاز د ...

درست میگین ولی من تا برنج و نون و سیب زمینی کلا کربوهیدراتا رو نخورم ، سیر نمیشم که ، همش ذهنم سمت خوراکیا میره .

و اینکه منظورتون از حذف قند و شیرینی دقیقا چیه؟

قند مصنوعی؟

یعنی قند و شیرینی و کوکی و اینا؟

میوه ، شیره خرما اینا محسوب نمیشه که؟

مرسی .فقط اینکه سیب زمینی و مرغ رو میخوای بزاری فر یکم روغن کنجد بزنم بهش ، زیاد نه در حد کم ، اوکیه ...

مرغو با پیاز و آبلیمو و ادویه مزه دار کن بعد کف سینی فر رو چرب کن و مرغتو بچین بذار تو فر تا بپزه

میتونی کتف و بال، سینه مرغ ریز شده و نواری برش خورده و رون مرغم چون یکم دیر پزه میتونی اول آبپز کنی و برای سرخ کردنش بذاری تو فر 😘

بلوچ 🤍

درست میگین ولی من تا برنج و نون و سیب زمینی کلا کربوهیدراتا رو نخورم ، سیر نمیشم که ، همش ذهنم سمت خ ...

قند مصنوعیو حذف کن کلا ولی به جاش میتونی خرما و توت و اینا بخوری. یه هفتینا رعایت کنی بدنت دیگه هوس نمیکنه

خرما عسلی بخر بخور عشق میکنی 😂 خیلی خوشمزس

برای سیر شدنتم نیم ساعتینا قبل غذا دو لیوان آب بخور آب خنک که یخ نباشه، غذاتو آروم بجو و رو غذات تمرکز داشته باش و دقت کن چی میخوری به مزه ها و اینا توجه کن 😁 و همراه غذات یا سبزی خوردن باشه یا سالاد. من سالاد کاهو میخورم که خیلی سیرم میکنه

هرموقع ضعف کردی یا گشنت شد تو طول روز میتونی تخم مرغ آبپز بخوری، هویچ و یدونه خرما بخوری، آب بخوری، خیار بخوری، کلم پیچ و سبزیجات بخوری

بلوچ 🤍

قند مصنوعیو حذف کن کلا ولی به جاش میتونی خرما و توت و اینا بخوری. یه هفتینا رعایت کنی بدنت دیگه هوس ...

ممنونم ازتون ، خیلی خوب بود صحبتاتون 💞

من چایی خور نیستم ، قند زیاد بخورم، بیشتر همین کوکی بود که سعی میکنم یا نخورم یا رژیمیشو بخورم .

در کل ممنونم

ممنونم ازتون ، خیلی خوب بود صحبتاتون 💞من چایی خور نیستم ، قند زیاد بخورم، بیشتر همین کوکی بود که سع ...

سرچ کنی کوکی رژیمی کلی طرز تهیه میاره میتونی متنوع درست کنی

خواهش میکنم عزیزم

امیدوارم تو این راه ثابت قدم باشی 😜😘

بلوچ 🤍