2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی ازاینکه اومدید، دخترا من خواهرم همسن خودمه 16سالشه دوقلوییم باش خواستگار اومده و خودش دلش باازدواج نیست اما کلا رسم دارن زودتر دختر شوهر بدن خواهرم خیلی حالش بده و خیلی سخت تونسا کنار بیاد چون پسره 30 سالشه و خیلیم سختگیر وبداخلاق الان که قبول کردن مامانم خودش از سختگیری زیاد میخواد ببرش معاینه ب. کار. ت ازاین خیلی استرس داشت و سعی داشت مامانم جلوشو بگیرم اما نشد وحرف حرف خودشه متاسفانه خواهرم خیلی زود گول میخوره برعکس من اصلا اینجور نیستم، گول یکی از همکلاسیامونو میخوره و میره خودارضایی میکنه بادخول انگشت الان بکارتش سالمه اسیب ندیده؟ کارش فقط شده گریه دیشب قرص خورده بود میخواسته خودشو بکشه اما نجاتش دادیم واقعا نگرانشم خیلی کمکش کردم که اروم شه حالا اومدم از شما کمک بگیرم میشه خواهرانه بدون قضاوت کمک کنید؟ وباهاش حرف بزنم اروم شه؟

درخدمت

من حتی مامان خودمم پشتمون نیس چه برسه بقیه دوستی چیزی هم ندارم خواهرمم اگه بره واقعا تنهای تنها میشم از یه طرفم توخونه تنهام و پدرومادرمم که بخاطر اینکه من با عقایداشون کلا فرق میکنم باهام دشمنن اونا مذهبی نیستن ولی من ازکلاس سوم حجاب و مذهبی بودنو ترجیح دادم ولی کل زندگیمو فقط دارم حرف میشنومم .... 🥲💔

درخدمت

گلم نمیدونم شاید تاپیک فیک باشه ولی اگر خ ار با دخول نبوده باشه پرده آسیب نمیبینه نگران نباشه .

Committed to one heart🤍سوگواری برای فردی که خودخواسته رفته، هرگز تمام نمیشود🖤 Estp 🧡 نقاش و اهل کتاب و هنر و زیستن 📚🌈🎨 خیاط و معلم زبان اینده ، به سوی آغاز ۱۸سالگی 🎂اسمم مرجان نیست ، مستعاره😅

گلم نمیدونم شاید تاپیک فیک باشه ولی اگر خ ار با دخول نبوده باشه پرده آسیب نمیبینه نگران نباشه .

نه بخدا فیک نیست واقعیته نگران حال خواهرمم بخدا حالش بده گیر خانواده سختگیر افتادیم میخوام کمکش کنم، مطمئنید؟ بادخول انگشت بوده چیزی نمیشه؟

درخدمت

نه بخدا فیک نیست واقعیته نگران حال خواهرمم بخدا حالش بده گیر خانواده سختگیر افتادیم میخوام کمکش کنم، ...

اگه دخول کرده احتمالش هست

خون اومد یا نه؟

Committed to one heart🤍سوگواری برای فردی که خودخواسته رفته، هرگز تمام نمیشود🖤 Estp 🧡 نقاش و اهل کتاب و هنر و زیستن 📚🌈🎨 خیاط و معلم زبان اینده ، به سوی آغاز ۱۸سالگی 🎂اسمم مرجان نیست ، مستعاره😅

میگفت نه دردی داشتم نه خونریزی فقط دخول بوده

پس فکر نکنم ، باز حالا خودتون تنها ببریدش پیش دکتر مطمئن شید