2777
2789
عنوان

درامد جدیدددد بیاید

363 بازدید | 35 پست

از طریق تیک تاک میشه کسب در امد کرد از قسمت لایو خواهشا هر کی هر چی میدونه بگه منم اینقدر میدونم که باید بالا 1000تا فالوور داشته باشی شما چی میدونید درامد دلاری هستش فامیلمون داره کار میکنه ماهی 1000دلار درامد واقعی داره منم امشب فهمیدم توروخدا هر چی میدونید راجبش دقیق نکنید واسه خانمایی که مثل من بچه. دارن خونه دارن خیلی خوبه

تو حساب ایران نمیشه فرستاد و باید با یه شرکت که اون پول مانی تایز رو واریز میشه یه حسابش و سهم خودش رو بر میذاره بقیش رو واریز میکته یه حساب ایران تو قرارداد ببندی و اینکه همیشه میتونی لایو بذاری؟

در میان این همه غوغا و شر ،عشق یعنی کاهش رنج بشر ⛧

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو حساب ایران نمیشه فرستاد و باید با یه شرکت که اون پول مانی تایز رو واریز میشه یه حسابش و سهم خودش ...

اره من کل روز با بچم تو خونه تنهام میتونم لایو بزارم

تو حساب ایران نمیشه فرستاد و باید با یه شرکت که اون پول مانی تایز رو واریز میشه یه حسابش و سهم خودش ...

من شنیدم میری صرافی برات میریزه تو حساب ایران خودشون حساب بین الملل دارن صرافی ها

من شنیدم میری صرافی برات میریزه تو حساب ایران خودشون حساب بین الملل دارن صرافی ها

اره اون شرکت ها پول واریز میشه به حساب خودشون اون ها هم بعد برداشتن سهم خودشون واریز میکنن به حساب ایران تو

اره اون شرکت ها پول واریز میشه به حساب خودشون اون ها هم بعد برداشتن سهم خودشون واریز میکنن به حساب ا ...

اها یعنی امن هست از این نظر پولدهی

خدا خیرت بده هر چی میدونی راجبش بگو

یعنی چی فیسلس

Face less

تیک تاک از اینستا آسون تره ولی تیک تاک فارسی خیلییییییییی کار داره اینطوری نیست دو روزه بیای بالا دو تا لایو بزاری و تموم خودم خیلی وقته تو این کارم با خیلی از بلاگرا و تیک تاک را و رپرا هم کار کردیم شرکتی هم کار کردیم ولی اینطوری که فکر میکنی نیست اصلا

اها یعنی امن هست از این نظر پولدهیخدا خیرت بده هر چی میدونی راجبش بگو

اره اکثرا معتبرن تو تحقیق کن با معتبر ترینش قرار داد ببند و اینکه شنیدم فالورت باید بالای ده هزار یا بیست هزار باشه و لایک هاتم زیاد باشه از چت جی بی تی بپزسی بهت میگه

Face less تیک تاک از اینستا آسون تره ولی تیک تاک فارسی خیلییییییییی کار داره اینطوری نیست دو روزه بی ...

یعنی چقدر زمانبره من اوکیم از بابت محتوا و فعال بودن