2777
2789

خیلی پیشرف های بزرگ میکنی پولدار میشی به هر خواسته ای میخوای میرسی آرزوهات یکی یکی بزاوزده میشن خیلی موفق میشی تو شغلت و زندگیت بهترین اتفاق ها برات رقم میخوره

در میان این همه غوغا و شر ،عشق یعنی کاهش رنج بشر ⛧

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی پیشرف های بزرگ میکنی پولدار میشی به هر خواسته ای میخوای میرسی آرزوهات یکی یکی بزاوزده میشن خیلی ...

مررسی ازدواج هم دارم؟

با وقار هرا و جادوی آفرودیت، زنی میشوم که عشق را میسازد، میپروراند و در آن میدرخشد.

تقریبا 90 درصد آدما همیشه فرض میکنن خوشبخت ترین شدن و بهترین زندگی رو دارن و حتی وقتی یکی اینارو میگه یجوری خوشحال میشن ها. ولی فقط 10 درصد تلاش میکنن تو سعی کن دومی باشی

اگر امروز کارهایی بکنی که تورو به هدفی که داری نزدیک میکنه عالیه آیندت. اگر کاری نکنی یا کارایی بکنی که تورو دور میکنه از اهدافت آیندت به شدت تاریک و پوچ میشه. همیشه فرض کن از آینده اومدی و خدا بهت یه فرصتی داده تا مسیرتو عوض کنی.

هرکاری که هر روز تکراری میکنی میشه آینده تو.

اگر امروز کارهایی بکنی که تورو به هدفی که داری نزدیک میکنه عالیه آیندت. اگر کاری نکنی یا کارایی بکنی ...

میتونی بفهمی کی منم مشغول بکارمیشم،ی عمره دارم میدونم واسه کار 💔

آقایون گرامی نیا درخواست بده، ک شرمندتون نشیم، نیا عاقا، ن جناب، نیا بزرگوار،

میتونی بفهمی کی منم مشغول بکارمیشم،ی عمره دارم میدونم واسه کار 💔

فقط خودت هیچوقت امیدت به حرف این و اون نباشه چه مثبت چه منفی.

ببین یه راه خوب هست بنویسی. هرچی تو ذهنت هست رو بیار رو کاغذ نگاه کن بهش و فکر کن همیشه رو به جلو نگاه کن و قدم بردار حتی کوچیک.

این نکتهٔ رمز اگر بدانی دانی

هر چیز که در جستن آنی آنی