2777
2789
الان ساعت 3شبه بنظرم فردا بیشتر فکر کن ...به تصمیمایه این تایم اعتباری نیست 😂ولی اگه فردا هم نظرت ه ...

اه واقعا جدیم و تا حالا اینقدر توی زندگیم جدی نبودم و میخوام بزنم، میخوام از ته ته بتراشم با ژیلت طاس کچل و سفید شه کلم

جهان، همچون یک شبکه زنده و متصل، جایی است که هر موجود، از بزرگ‌ترین تا کوچک‌ترین، در خدمت یک نظم بزرگ‌تر و معنوی قرار دارد. خدا، سرچشمه‌ای از بی‌نهایت عشق و خرد است که در هر ذره از این کیهان حضور دارد و انسان‌ها به‌عنوان آینه‌های او، برای برقراری رابطه‌ای عمیق با خود، دیگران و جهان پیرامونشان به وجود آمده‌اند. روابط انسانی در این جهان، فرصتی برای بازتاب این عشق الهی است؛ جایی که هر عمل، هر کلمه، و هر انتخاب، باید با دقت و شفقت به سوی همدلی و رشد معنوی هدایت شود. عشق، نه تنها یک احساس، بلکه نیرویی است که همه‌چیز را به هم متصل می‌کند و درک عمیق از آن، راه رسیدن به کمال انسانی و ارتباط حقیقی با خدا و جهان است. 

اه واقعا جدیم و تا حالا اینقدر توی زندگیم جدی نبودم و میخوام بزنم، میخوام از ته ته بتراشم با ژیلت طا ...

ایوللل...من کلا هرکی می خواد هرکاری کنه تشویقش می کنم

میدونی این یه تصمیمیه که به هیچ کس آسیبی نمیرسونه پس به هیچکی مربوط نیست ...برو بزن ببینم چه می کنی ✨

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ایوللل...من کلا هرکی می خواد هرکاری کنه تشویقش می کنم میدونی این یه تصمیمیه که به هیچ کس آسیبی نمیرس ...

باشه. فقط عکسشو میخوام بفرستم باور کنی زدم

جهان، همچون یک شبکه زنده و متصل، جایی است که هر موجود، از بزرگ‌ترین تا کوچک‌ترین، در خدمت یک نظم بزرگ‌تر و معنوی قرار دارد. خدا، سرچشمه‌ای از بی‌نهایت عشق و خرد است که در هر ذره از این کیهان حضور دارد و انسان‌ها به‌عنوان آینه‌های او، برای برقراری رابطه‌ای عمیق با خود، دیگران و جهان پیرامونشان به وجود آمده‌اند. روابط انسانی در این جهان، فرصتی برای بازتاب این عشق الهی است؛ جایی که هر عمل، هر کلمه، و هر انتخاب، باید با دقت و شفقت به سوی همدلی و رشد معنوی هدایت شود. عشق، نه تنها یک احساس، بلکه نیرویی است که همه‌چیز را به هم متصل می‌کند و درک عمیق از آن، راه رسیدن به کمال انسانی و ارتباط حقیقی با خدا و جهان است. 

باشه. فقط عکسشو میخوام بفرستم باور کنی زدم

من همینجوریشم باورت دارم ولی باشه کجا برات مقدوره بفرستی؟من چرا هیجان گرفتم 😂منم چیزایی که می خوام امتحان کنمو میفرستم برات ...بزنیم تو دهنه هرچی حسرته 😂

نه تک دختر ...یه داداش کوچیکتر دارم ولی به کارم نمیاد 😂

بستگی به شرایط و اتفاقاتی که آدم تجربه کرده داره ، من خودم چون اطرافم همه پسر بودن و کلا در برابر دخترا خجالتیم و حتی تو دانشگاه هم به ندرت حرف میزنم با دخترا و ارتباط خوبی هم با مادرم نداشتم همیشه نیاز به خواهر داشتم ولی ۳ ساله که خیلی شدت پیدا کرده طوری که شبا با تصوراتش گریه میکنم و کلا هر دختری بیرون میبینم مخصوصا اگه کوچیک باشه براش ذوق میکنم ، کلا نگاه به دخترا هم در من عوض شده احساس میکنم جای که خواهر منن ، ولی باز خجالتیم ، چون ارتباط با دخترا رو بلد نیستم میترسم کاری کنم ، یا نگاهی کنم اونا حس بد بگیرن در حالی که ادم پاکی ام

بستگی به شرایط و اتفاقاتی که آدم تجربه کرده داره ، من خودم چون اطرافم همه پسر بودن و کلا در برابر دخ ...

خب با یکی دوست شو کم کم رفتار باهاش دستت میاد

تا میتوانم ...... به لبخندها و شیطنت های دخترانه ام ...... ادامه میدهم.....! هنوز..... هیچکس لیاقت خانم شدنم را ندارد! ....

من همینجوریشم باورت دارم ولی باشه کجا برات مقدوره بفرستی؟من چرا هیجان گرفتم 😂منم چیزایی که می خوام ...

اینجا میشه فرستاد به نظرت عکس؟

آره توام از سرتراشیت فیلم و عکس بگیر بفرست🥰

واقعا هیجان گرفتی توام؟😂

اینجا میشه فرستاد به نظرت عکس؟آره توام از سرتراشیت فیلم و عکس بگیر بفرست🥰واقعا هیجان گرفتی توام؟😂

نه من فعلا خداروشکر به کله م کاری ندارم چیزهای دیگری هست که می خوام امتحان کنم 😂درخواست دوستیمو قبول کن کار دارم باهات

ببین من درخواست دادم بهت

تو قبول کن

منم کار دارم باهات

ببین من درخواست دادم بهتتو قبول کنمنم کار دارم باهات

درخواست دوستیت چرا نیومده برام !خودمم درخواست میدم میگه قبلا ارسال شده

خب با یکی دوست شو کم کم رفتار باهاش دستت میاد

نه بابا ، از همه اول این دوستی ها رو ممنوع کردم برای خودم چون بی فایدس و فقط ضرره از نظر من ولی خوب این نیازها به خواهره اذیت میکنه

درخواست دوستیت چرا نیومده برام !خودمم درخواست میدم میگه قبلا ارسال شده

الان اوکی شد

پیام بده

نه بابا ، از همه اول این دوستی ها رو ممنوع کردم برای خودم چون بی فایدس و فقط ضرره از نظر من ولی خوب ...

درسته. ولی دیگه باید کنار بیای ...

تا میتوانم ...... به لبخندها و شیطنت های دخترانه ام ...... ادامه میدهم.....! هنوز..... هیچکس لیاقت خانم شدنم را ندارد! ....

اره ، البته که آدم نباید روی نداشته هاش تمرکز کنه ولی خوب شرایطم جوری بوده که این نیاز زیاد شده

ایشالا زن میگیری صاحب یه دختر میشی کمبود آبجی یکم جبران میشه