2777
2789
براچی بترسی ..اگه یه چیزی واست در اون حد مهمه که میگی شده حسرت و واست مقدوره این کار خب انجامش بده م ...

آه از قضاوت میترسم بگن زندان بودی

جهان، همچون یک شبکه زنده و متصل، جایی است که هر موجود، از بزرگ‌ترین تا کوچک‌ترین، در خدمت یک نظم بزرگ‌تر و معنوی قرار دارد. خدا، سرچشمه‌ای از بی‌نهایت عشق و خرد است که در هر ذره از این کیهان حضور دارد و انسان‌ها به‌عنوان آینه‌های او، برای برقراری رابطه‌ای عمیق با خود، دیگران و جهان پیرامونشان به وجود آمده‌اند. روابط انسانی در این جهان، فرصتی برای بازتاب این عشق الهی است؛ جایی که هر عمل، هر کلمه، و هر انتخاب، باید با دقت و شفقت به سوی همدلی و رشد معنوی هدایت شود. عشق، نه تنها یک احساس، بلکه نیرویی است که همه‌چیز را به هم متصل می‌کند و درک عمیق از آن، راه رسیدن به کمال انسانی و ارتباط حقیقی با خدا و جهان است. 

فردا زنگ بزنن بگن یه بلایی سرش اومده دلم خنک بشههههاینکه تقاص کاراشو داره پس میده اینکه خدا جلوش و گ ...

عزیزم میدونم تحته فشارین ولی اینجوری خودتون بیشتر آسیب می بینین ...هرکی وهرچی هست بسپرین دست زمان رهاش کنین بسپرین به خدا

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

آه از قضاوت میترسم بگن زندان بودی

نه بهشون بگو سربازی بودم 😂

بابا انقدر بقیه رو تو زندگیتون بزرگ نکنین ...اختیار موهای سرتون رو نباید داشته باشین !اگه انقدر آدمایه بی منطقین بذار بگن شما کار خودتو بکن

عزیزم میدونم تحته فشارین ولی اینجوری خودتون بیشتر آسیب می بینین ...هرکی وهرچی هست بسپرین دست زمان ره ...

درست نمیشه

من خیلی صبوری کردم

من خیلی سپردم به خدا

تو که نمیدونی ...

آدم خسته میشه

واسه گناه نکرده ...

طرفدار دو آتیشه قانون ب ب ب : به من چه به تو چه به ماچه همه چیز از درون تو آغاز میشود ❤

درست نمیشه من خیلی صبوری کردم من خیلی سپردم به خدا تو که نمیدونی ...آدم خسته میشه واسه گناه نکرده .. ...

بله میدونم هیچ کس تو موقعیته اون شخص نیست که دقیقا بتونه درک کنه احساسش رو ..اصلنم آسون نیست این حرفی که میگم رها کن توجه نکن اما شما این خشمی که حالا بخاطره هرچی که هست تو وجودتونه بیشتر از همه به خودتون آسیب میزنه و همش انرژیع منفی داره ...بهترین انتقامی که میتونین بگیرین داشتن آرامش تو زندگیتونه و بی اهمیت بودنه اون موضوع

نه بهشون بگو سربازی بودم 😂بابا انقدر بقیه رو تو زندگیتون بزرگ نکنین ...اختیار موهای سرتون رو نباید ...

اخه خیلی بی جنبه آن و خیلی رک میگن و قضاوتهای ترسناک میکنن، مطمئنم میگن زندان بودم تو زندان سرمو از ته تراشیدن به زور😅🤣🙊👨🦲

جهان، همچون یک شبکه زنده و متصل، جایی است که هر موجود، از بزرگ‌ترین تا کوچک‌ترین، در خدمت یک نظم بزرگ‌تر و معنوی قرار دارد. خدا، سرچشمه‌ای از بی‌نهایت عشق و خرد است که در هر ذره از این کیهان حضور دارد و انسان‌ها به‌عنوان آینه‌های او، برای برقراری رابطه‌ای عمیق با خود، دیگران و جهان پیرامونشان به وجود آمده‌اند. روابط انسانی در این جهان، فرصتی برای بازتاب این عشق الهی است؛ جایی که هر عمل، هر کلمه، و هر انتخاب، باید با دقت و شفقت به سوی همدلی و رشد معنوی هدایت شود. عشق، نه تنها یک احساس، بلکه نیرویی است که همه‌چیز را به هم متصل می‌کند و درک عمیق از آن، راه رسیدن به کمال انسانی و ارتباط حقیقی با خدا و جهان است. 

اخه خیلی بی جنبه آن و خیلی رک میگن و قضاوتهای ترسناک میکنن، مطمئنم میگن زندان بودم تو زندان سرمو از ...

😂جلل خالق عجب آدمایین ..بگو آره زندان بودم خیلیم خوش گذشت

😂جلل خالق عجب آدمایین ..بگو آره زندان بودم خیلیم خوش گذشت

قوت قلب بده شجاع شم بتراشم😂

قوت قلب بده شجاع شم بتراشم😂

😂ببین بعضی وقتا اگه یه کاری رو موکول کنیم به یه تایمه دیگه بهتره ...اگه فکر می کنی بعدنم وضع همینه و برای رسیدن به یک کله ی کچل خیلی عجله داری ...برو همین فردا بزن نتیجه ی کارو به من اعلام کن ...برو سیسی من پشتتم 😂✨

😂ببین بعضی وقتا اگه یه کاری رو موکول کنیم به یه تایمه دیگه بهتره ...اگه فکر می کنی بعدنم وضع همینه ...

فردا میتراشم با تیغ کله رو

فقط عکسشو کجا بفرستم

فردا میتراشم با تیغ کله روفقط عکسشو کجا بفرستم

الان ساعت 3شبه بنظرم فردا بیشتر فکر کن ...به تصمیمایه این تایم اعتباری نیست 😂ولی اگه فردا هم نظرت همین بود ...حالا جدی داری میگی واقعا می خوای چقد بزنی؟