2777
2789
عنوان

ترکم کرد😭😭😭😭

346 بازدید | 11 پست

من دو سال پیش دوست پسر دوستم بهم ت ج ا وز کرد😔😔😔😔 با دوستم ت ی جا کار می کردیم دوست پسرش تهدیدم می کرد ابرتو می برم ک ب یکی از مدیرامون گفتم و اونم بدون هیچ چشم بدی نشوندش سرجاش ولی خب ب یکی از بچهای اتباع اونجا گفته بود اونم تهدیدم میکرد یا با من باش یا ابروتو میبرم ک اونم چورش گم شد ... من گوشی دومم دادم ب نامزدم همون ک پیاما توش بود پاک کرده بودم و بلاک پیامارو نمی دونم اینا چطوری اومدن بالا همرو خوندش تهدیدا رو رفتم پیشش هر چ از دهنش دراومد گف ت خرابی هرزه ای چندشم میشه نگاهت کنم نمی خوامت من گذشته خوبی ندارم ولی بخدا ادم شده بودم الانم دیگ ج نمیده پیامام رو 😭😭😭😭😭 کاش بمیرم

چی بگم والا .هرچی بگم تف بالاسره

ان شالله خدا برات بهترینها رقم بزنه

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود.درخواست بدید پلشتید🤌

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com