2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم نمیدونم...الان خیلی دپرس شدم همه دوستام حامله شدن من موندم فقط بغض کردم...

عزیزم انشاالله خدا بهتون یه نی نی سالم و صالح بده سال دیگه این موقع بغلتون باشه

😒هر وقت موفق به فریب دادن کسی شدی به فکر نکن که چقدر احمق بوده به این فکر کن چقدر بهت اعتماد داشته😓
بنظرم وقتی ناخودآگاهت داره جملات منفی رو تو ذهنت تکرار میکنه برعکسش کن به صورت خودآگاه

یعنی تاثیر ذاره

😒هر وقت موفق به فریب دادن کسی شدی به فکر نکن که چقدر احمق بوده به این فکر کن چقدر بهت اعتماد داشته😓

خودمم مشکلم همینه

دیگه نمیتونم مثبت فکر کنم یه اتفاق خیییلی بد ب ام افتاد دیگه همش ذهم درگیره

همش ذهنم فاجعه آفرین شده

همش تو هر چیز قسمت بدشو عیبشو میبینم

خیلی بده 

سعیم ک میکنم دو ثانیه ست دوباره میرم تو خودم و تو افکار منفیم

🌹
خودمم مشکلم همینه دیگه نمیتونم مثبت فکر کنم یه اتفاق خیییلی بد ب ام افتاد دیگه همش ذهم درگیره همش ...

خیلی سخته آدم اعصابش خورد میشه 

یعنی تاثیر ذاره

آره داره یکی دیگم اینکه سعی کن از کلمات فایده نداره ، نمیشه ، محاله و این کلمات که بار منفی دارن استفاده نکنی و فقط از کلمات خوب و بار مثبت استفاده کن چون میگن ذهن و مغز هوشیار نیست که فرق بین کلمه مثبت و منفی رو درک کنه فقط مثل غول چراغ جادو همون کاری رو برات انجام میده که از دهان و ذهن شما خارج میشه..

آره داره یکی دیگم اینکه سعی کن از کلمات فایده نداره ، نمیشه ، محاله و این کلمات که بار منفی دارن است ...

مرسی از راهنماییت امتحان میکنم

اصلا حوصله ندارم با زور و اصرار خواهرم بچمو میبردیم پارک

من میشنستم همش تو فکر

اونا میرفتن قدم میزدن

میومدن من همینجوری بودم با پک و پوز آویزون و افسرده 

دوباره مامیشدم میومدم خونه

اینم بیرون رفتنم

همشم بیخوددلشوره دارم

فکر کنم اضطراب منتشر دارم

میدونم چیه

خیر سرم رشته ام بوده

ولی نه وقتشو دارم برم درمان کنم ن پولشو

🌹
اصلا حوصله ندارم با زور و اصرار خواهرم بچمو میبردیم پارک من میشنستم همش تو فکر اونا میرفتن قدم میز ...

من شنیدم افکار منفی بخاطر اظطراب و وسواسه ،کاش راهش رو بلد باشیم بدون استفاده از دارو خوب بشیم

من شنیدم افکار منفی بخاطر اظطراب و وسواسه ،کاش راهش رو بلد باشیم بدون استفاده از دارو خوب بش ...

آره عزیزم

آخه من یه فاجعه تو زندکیم رخ داد به همین خاطره

تا یک سال قیافه ام مثل چک برگشتی بود

همه میفهمیدن یه چیزیم هست

حتی با ظاهر سازی

الان یه مقدار روحیه ام بهتر شده

ولی بازم منفی بافم

🌹