arammilani مدیر عضویت: 1404/09/28 تعداد پست: 34 عنوان بعد ازدواج | مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 49 پست خانما چجوری بعد ازدواج وقتی پیش خانواده شوهرم زندگی کردم اختیار خونه و همه چی رو بگیرم دستم چون نامزدمم اینجوری میخواد باشه 1405/05/22 | 01:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ناااشناسسس عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 5099 اینا اوکی میشه مهم اختیار خونه اینا هست الان نمیخوام همش از خواهرش بپرسن همه چیو گاهی وقتی واسم خرید ... اوایل طبیعی هست اصلا تو فکر این چیزا نرومنم همینطور بودم 🕋
arammilani مدیر استارتر عضویت: 1404/09/28 تعداد پست: 34 اوایل طبیعی هست اصلا تو فکر این چیزا نرومنم همینطور بودم چجوری درستش کردی
ناااشناسسس عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 5099 چجوری درستش کردی خب،ببینطرف از اول عمرش با خواهرش یا مادرش مشورت،درد دل،خنده،گریه،و...میکرده وتو تاااااازه اومدی تو زندگیشباید زمان بهش بدی ،کم کم درست میشهمن خودم،وقتی خواهرم میپرسید راااحت امار میدادم بهش🤦 🕋
arammilani مدیر استارتر عضویت: 1404/09/28 تعداد پست: 34 خب،ببینطرف از اول عمرش با خواهرش یا مادرش مشورت،درد دل،خنده،گریه،و...میکرده وتو تاااااازه اومدی تو ز ... اره خیلی با خواهر بزرگش صمیمی بیشتر از من با اون حرف میزنه
arammilani مدیر استارتر عضویت: 1404/09/28 تعداد پست: 34 خب،ببینطرف از اول عمرش با خواهرش یا مادرش مشورت،درد دل،خنده،گریه،و...میکرده وتو تاااااازه اومدی تو ز ... درکل ادم با سیاستیه دوست داره منم مثل اون باشم سبک یا ول جرج نباشم جم کن باشم حرفم برو داشته باشه تو خونشون و واقعا سخته واسم انجام این کارا
ناااشناسسس عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 5099 اره خیلی با خواهر بزرگش صمیمی بیشتر از من با اون حرف میزنه اگه صبور باشی و لجبازی نکنی و هوای نامزدت داشته باشی و حسادت نکنی قولت بدم بدون اجازت ابم نخوره بعد مدتی🤚 🕋
arammilani مدیر استارتر عضویت: 1404/09/28 تعداد پست: 34 اگه صبور باشی و لجبازی نکنی و هوای نامزدت داشته باشی و حسادت نکنی قولت بدم بدون اجازت ابم نخوره بعد ... ایشالا که اینجوری باشه
ناااشناسسس عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 5099 درکل ادم با سیاستیه دوست داره منم مثل اون باشم سبک یا ول جرج نباشم جم کن باشم حرفم برو داشته باشه تو ... الان به یکی از کاربرا گفتمسعی کن ((خودت)) باشی،میدونی چرا؟؟چون بعد مدتی خسته میشی و شروع میکنی به بهانه گیری و اونجاست که نامزدت میگه دیدی رفتارش و اخلاقش عوض شد،وبقیه ماجرا🤚 🕋
arammilani مدیر استارتر عضویت: 1404/09/28 تعداد پست: 34 الان به یکی از کاربرا گفتمسعی کن ((خودت)) باشی،میدونی چرا؟؟چون بعد مدتی خسته میشی و شروع میکنی به به ... من ادم با سیاستی نیستم ساده ام دوستم ندارم اختیار خونشون تو دستم باشه مثل اون نیستم جم کنم میکنم ها ولی چیزای که دوست دارم هم میخرم
ناااشناسسس عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 5099 من ادم با سیاستی نیستم ساده ام دوستم ندارم اختیار خونشون تو دستم باشه مثل اون نیستم جم کنم میکنم ها ... سیاست تو زندگی زناشویی خیلی سادستبا دست پس بزن(از خواسته هات کوتاه نیاخصوصا واجبها)با پا پیش بکش(احترام ارزش دادن کلام نرم و اروم و کارا و حرفا یا چیزایی که خوشحالش میکنه) 🕋
arammilani مدیر استارتر عضویت: 1404/09/28 تعداد پست: 34 سیاست تو زندگی زناشویی خیلی سادستبا دست پس بزن(از خواسته هات کوتاه نیاخصوصا واجبها)با پا پیش بکش(احت ... واقعا سخته با یه ادم با سیاست زندگی کنم چون مثل اون هم نیستم