دوستان با این ادم چطور برخورد کنم چیکارکنم؟ چجوری رفتار کنم استاده همش اذیت میکنه مقطع ارشدم مثلا۵۶ تا سوال تشریحی سنگین داده۴۴ دقیقه وقت کلا با کلید هوش مصنوعی جوابارو چک میکنه از بقیه استادا امتحاناتشون ۱۶-۱۷-۱۸ میگیرم این بهم داد۷ و۱۰سه تا درس باهاش داشتم توی ارشد زیر۱۴ مشروطه چیکار کنم عمدا سوالای زیاد میده تا نتونیم حل کنیم به مدیر گروه گفتم میگه سوال فلان اسون بوده چرا ننوشتی گیر داده رو دوتا سوال نبینه چقدر سوال دادن موضوع از تعداد سوال زیاد ب این تغیر میده ک فلان سوال اسون بوده ننوشتی نمیبینه توی ۴۴ دقیقه وقت۷ صفحه a4جواب دادم هرچی وقت اوردیم سوال حل کردم هرچی نشده وقت نیاوردم سفید بوده! امتحان اولی هرچی تونستم وقت داشتم نوشتم دومی دیدم وقتشو نصف کرده سفید تحویل دادیم به نشانه اعتراض مدیر گروه میگه یچیزی مینوشتی جای دفاع داشته باشه بهش میگم همون اولی که نوشتم چه فرقی داشت؟ باز موضوع رو عوض میکنه به چرا فلان سوال ننوشتی جواب ندادم چون وقتی نبوده الان هممون درسای این استادو مردود شدیم چه کنیم حالم خیلی عجیبه انگار گیر روانی افتادم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.