2777
2789
عنوان

کیک

151 بازدید | 17 پست

سلام دوستان چند دفعه است کیک با مایکروفر درست میکنم وسطش خام میشه روش و زیرش کاملا پخته است ولی وسطش نه مشکل از مایکروفره چیه؟ آخ تقصیغه خودم بود موقع جهیزیه گرفتن به شوهرم گفتم مایکروفر میخرم تو کابینت میکنی گاز رو میزی بخر گاز فر نخر الان خیلی پشیمانم فر خیلی بهتره

الان یک ب اسم ماریا قناد گف تاپیک کیک میزنم از اون بپرس

لسلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دوستان نمیخندید بهم من چیزی بگم نمیدونم من مایکرور یا توستر وسیله ام عکسش برا تو بزارم بهم میگید؟

ظاهرشون باهم كلي متفاوته، ماكروفر گرونتره، تستر ارزونتر

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.