2777
2789
عنوان

کبودی خود به خود بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 13400 بازدید | 63 پست
این آزمایشاتی که بچه ها میگن رو هم انجام دادی؟ پلاکت خون و انعقاد خون و....؟

من خیلی دکتر رفتم خیلی هم آزمایش دادم همش نرمال بوده دکترا چون علتش رو نمیدونستن فقط بهم کورتون میدادن الان به خاطر مصرف زیاد کورتون سر فمورم سیاه شده و میلنگم

آدمها به لبخندی که روی لبی می‌آورند و به دردی که از کسی میکاهند می‌ارزند...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خیلی دکتر رفتم خیلی هم آزمایش دادم همش نرمال بوده دکترا چون علتش رو نمیدونستن فقط بهم کورتون میدا ...

اگه واقعا سالمی و آزمایشاتت هیچ مشکلی نداره ممکنه به خاطر جن باشه

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  
من خیلی دکتر رفتم خیلی هم آزمایش دادم همش نرمال بوده دکترا چون علتش رو نمیدونستن فقط بهم کورتون میدا ...

یکی ازاقوام ماهم کبود میشدبدنش پلاکت خونش پایین بود وبراش کورتون تجویزکردن...همیشه بایدتحت نظردکترباشه تاوقتی کامل خوب بشه

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤
یکی ازاقوام ماهم کبود میشدبدنش پلاکت خونش پایین بود وبراش کورتون تجویزکردن...همیشه بایدتحت نظردکتربا ...

کورتون خیلی عوارض داره من به خاطر  مصرف کورتون غضروفم تخریب شده   باید غضروف مصنوعی بزارم

کورتون خیلی عوارض داره من به خاطر  مصرف کورتون غضروفم تخریب شده   باید غضروف مصنوعی بزارم

میدونم...درسته متاسفانه...ولی طبق دستوردکتربایدمصرف بشه...

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤
من یه جاخوندم علائم سحروجادو.ازنظرخودمم همینه چون بی دلیل ودکتراام نتونستن تشخیص بدن

یعنی الان باید چی کار کنم؟

داروی خاصی مصرف نمیکنید؟

توی عوارض بعضی داروهای روانپزشکی کبودی بدنو نوشته

درخواست دوستی قبول نمی‌کنم || کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ری‌اکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.
داروی خاصی مصرف نمیکنید؟ توی عوارض بعضی داروهای روانپزشکی کبودی بدنو نوشته

۷ سال قرص نوروتریپتیلین مصرف میکردم الان ۳ ساله که گذاشتمش کنار، نمیدونم شایدم عوارض مصرف هموناست☹

عزیزم شما مشکلت چی بود؟؟منم پاهام از رون ب پایی دوتا پاهام اندازه سکه کبوده سه جاش اونم بی دلیل ...

والله هنوزم نفهمیدم به خاطر چی بدنم خود به خود کبود میشه ولی یکی از دوستان گفتن میتونه عوارض استفاده از داروهای اعصاب باشه چون من ۷ سالی قرص اعصاب میخوردم البته ۳ ساله که گذاشتم کنار،  البته من به جز کبودی خود به خود بدنم کهیر هم میزد که دو سه بار زالو گذاشتم دیگه کهیر نمیزنم ولی کبودی رو هنوزم نتوستم درمان کنم

۷ سال قرص نوروتریپتیلین مصرف میکردم الان ۳ ساله که گذاشتمش کنار، نمیدونم شایدم عوارض مصرف هموناست☹

فکر نکنم بعد از ۳ سال عوارضش ایجاد بشه‌ 

تا جایی که من می‌دونم این عوارض برای همون زمان مصرف دارو هس. نگران نباشید

درخواست دوستی قبول نمی‌کنم || کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ری‌اکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.