2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ولی ب نظرم بدتر میشه

خب تبریک نگمم برچسب حسودی میخورم

اجبارانه روی پیج کاری فامیل توی استوری باید ریپلای کنم که نگن حسودم

و گرنه حوصله ندارم حتی استوریاشونو نگاه کنم،به طور عادیم استوری پیجهای دیگه رو نگاه نمیکنم

خب تبریک نگمم برچسب حسودی میخورماجبارانه روی پیج کاری فامیل توی استوری باید ریپلای کنم که نگن حسودمو ...

میدونی منم مث خودت خیلی نمیتونم عکس العمل بدم اینطوریم ک ب من چ خوب برا همین اصولا ساکت نگاه میکنم و رو خودم کار میکنم ینی ب همه فهموندم ساکتم و این حرف نزدن از حسادت نیست از ساکت بودنمه میدونی چی میگم

متاهل💍

ینی شاید باعث سوتفاهم بشه اینی ک میگی اصولا هممون از این نوع برداشت ها فکر خوبی نمیکنیم پس اگر واقعی ...

راستش نظر واقعیم اینکه نظری ندارم

نه به بچه دار شدن کسی حسودیم میشه نه حتی برام مهمه

حتی شوهر کردنش

کلا برام مهم نیستم، برام جذابیتی ندارن واقعا

حس صفر

شما به غریبه ها حس بد یا خوبی دارید؟نه

منم به دور و بریام همچین حسی دارم

میدونی منم مث خودت خیلی نمیتونم عکس العمل بدم اینطوریم ک ب من چ خوب برا همین اصولا ساکت نگاه میکنم و ...

اره میدونم

ولی یه جاهایی میشه اینکارو کرد نه همه جا

میدونی یه بار خاله ام به شوهرخاله گفت برو خونه لباس عوض کنم شوهرم خاله ام گفت وقت نیست؟میدونی خاله ام در جواب چی گفت؟

به شوهر خاله ام گفت تو حسودیت میشه به من

اینا همچین توهمی دارن

اره میدونمولی یه جاهایی میشه اینکارو کرد نه همه جامیدونی یه بار خاله ام به شوهرخاله گفت برو خونه لبا ...

خب پس دختر تااخر عمر باید چشمون ب دهنشون باشه ک ی وقت بد فک نکنن راجبمون بخایم نمایم اینا از هیچی همه چی میسازن میگن حسودیم پس بیخیال باش راه خودتو برو این جماعت همیشه ی حرف برا گفتن راجب ادما پیدا میکنن

متاهل💍

خب پس دختر تااخر عمر باید چشمون ب دهنشون باشه ک ی وقت بد فک نکنن راجبمون بخایم نمایم اینا از هیچی هم ...

خیلی سمن، رفت و امدم خیلی باهاشون نمیکنم

ولی راست میگی نباید حرفاشون برام مهم باشه

اینا هر روز یه چیز عجیب میسازن