2777
2789
عنوان

مادر شوهرم

685 بازدید | 43 پست

خونمون یه جاست اونا پایین و من طبقه بالا

حتی بین خونه هامون هم از حیاط باهمدیگه جداست نصف شده

ولی خیلی اذیت میکنه

همش میگه پسرم بخوابه غذا بخوره

یا مثلا غذا درست میکنه میفرسته یادم رفته بود ظرف هاش بدم امروز میگه مامانبزرگ همسرم اون موقع ها که طبقه بالاشون زندگی میکرده همش میگفته اون بشقاب رو که بهت دادم برام میاری

یا مثلا اومد خونمون لباسای همسرم رو بند بود میبینم جمع کرده اورده تو میگه مامانبزرگ همسرم اون موقع ها میگفا لباساش رو بند زیاد پهن نذار حشره نیاد روش

حقیقتا خیلی خستم خیلیییی اونقد که میگم کاش ازدواج نمیکردم

همسرم اینجوری نیست ولی همش بهم میگه تو حساسی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو اینایی که گفتی چیز بدی ندیدمم

مگر بخواد تو تربیت بچه دخالت کنه یا تو رفت و آمدت دخالت کنه

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم

حساسی واقعا

اونم یه چی از گذشته تعریف میکنه

بعد حرفاش بد نی که بهت بربخوره

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

منم یجا زندگی میکنم

😑روزیم ده بار اعصابمو خورد میکنند توپراهت جداس من راهنمایی یکیه

تازه من از اخلاقا رفتارا و دخالتهای خانواده شوهرم بگم شما فردا میری دست بوس مادر شوهرت

حس میکنم یکم حساس شدین

از این نظر فکر کن که مادر خودتونه و داره تذکر میده اونوقت ناراحت نمیشی

مامان من الان که 34 سالمه کلی هنوز بهم گیر میده ، مطمعنم اگه اینارو مادرشوهرم بهم میگفت حساس میشدم

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼 اگه امکانش هست برام دعاکنین😘 خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. امروز 30 دی 1404 خدایا خودت کمک کن همونی میخوام بشه🙂