2777
2789
عنوان

دلیل ناراحتی

234 بازدید | 31 پست

سلام .بیاید دلیل ناراحتی وغمگین بودنمون بگیم(من که مشکل خانوادگی البته داداشام خیلی باکاراشون دارن اذیتمون میکنن مامانم بیچاره دیابتیه روز به روز داره بدترمیشه💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نداشتن خونه بزرگ ترین معضل زندگی منه بزرگ ترین مشکلم ینی اگه خونه دار بشیم ۷۰ درصد مشکلاتم حل میشن

بخدامهمترین چیزارامشه ماخونه داریم بابام کارمند دریغ ازیه لحظه آرامش

۱۸رفیقاش خیلی بدن اهل نوشیدنیم هستن باورت میشه شب خواب درست حسابی نداریم همش منتظریم کی میاد

چون توی سن حساسیه اینجوری شده میدونی؟

داداش من هم ۱۶ سالشه سر به سرش بذارم وحشی میشه

باید واقعاً باهاشون مدارا کرد و درست رفتار کرد تا این دوران رو پشت سر بذارن.

بهتر میشن ان شاءالله

بخدامهمترین چیزارامشه ماخونه داریم بابام کارمند دریغ ازیه لحظه آرامش

ما خونه نداریم آرامش نداریم

بالا خونه پدر شوهرمیم درد دیوار خراب خجالت میکشم کسیودعوت کنم اینا بکنار تا تقی ب توقی میخوره منت میذاره مفت نشستی وفلان بد هم کلا نه حریم خصوصی داریم نه آرامش ن راحتی یجا رفتنی با استرس مهمون اومدنی با استرسهر کاری با استرس کلا یجا بودن بده حالا فکرشو بکن طرف یکمم نفهم باشه

چون توی سن حساسیه اینجوری شده میدونی؟داداش من هم ۱۶ سالشه سر به سرش بذارم وحشی میشهباید واقعاً باهاش ...

داداش دوستموببینی کلاس نهمه دلت به حال خودمون میسوزه اونم دوستم طلاق گرفته اخرشبم چیزی بخواد اون میره واسش میخره بیادخونمون هی بهش زنگ میزنه کی میای بعدما۱۸سالشه هی دادوبیدادمیکنه زندگیمونو زهرکرده

ما خونه نداریم آرامش نداریمبالا خونه پدر شوهرمیم درد دیوار خراب خجالت میکشم کسیودعوت کنم اینا بکنار ...

عزیزم شماازخونتون خجالت میکشی من میترسم رفیقامودعوت کنم چونکه شبوروزمون دعواس چندروزپیش رفتم خونه ی رفیقم بامامان باباش تنهازندگی میکنخ ۳داداش متاهل داره که جدازندگی میکنن بهش گفتم جات بودم به ازدواجم فک نمیکردم باورت میشه رفتم اونجا اصلادلم نمیخادبرگردم خونه

ما خونه نداریم آرامش نداریمبالا خونه پدر شوهرمیم درد دیوار خراب خجالت میکشم کسیودعوت کنم اینا بکنار ...

ایشالله به حق امام رضا سال دیگه همین موقع به مراد دلت رسیده باشی