2777
2789
عنوان

طلسمم کردن

48 بازدید | 17 پست

سلام شبتون بخیر

من از وقتی عقد کردم ی روز خوش تو زندگیم نداشتم تا پای طلاقم رفتم از اذیتای شوهرم گرفته تا بدبیاری و حال بد روحی و جسمی مدام مریضم و میرم دکتر و کلی آزمایش میگن مشکل نداری و خوابای بدی هم میبینم جدیدا فهمیدم علائم طلسمه سرکتاب گرفتم گفتن طلسم داری ولی میترسم از این مسائل و نمیتونم اعتماد کنم

میشه در حقم خواهری کنید راهنماییم کنید اگه همچین تجربه ای داشتید

کدوم بیکاری تورو طلسم کرده اخه

وقتی که جو کاشته باشی توقع نداشته باش گندم برداشت کنی. اگر یه وقت احساس کردی خیلی بدبختی، به این فکرکن که خودت شیرجه زدی سمت تخمک؛ پس مسبب تموم مشکلاتت خودتی.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زیاد میخوابی؟؟

بدنت بی دلیل کبود میشع؟

موهات ریزش داره؟

بی حوصله و کلافه ای؟

قرآن برات پلی میشه احساس سنگینی میکنی؟

اگه این علائم داری بله طلسم شدی

به حرف هر دعا نویسم گوش نده

.

زیاد میخوابی؟؟بدنت بی دلیل کبود میشع؟موهات ریزش داره؟بی حوصله و کلافه ای؟قرآن برات پلی میشه احساس سن ...

خواب نه ولی همش کسلم موهام وحشتناک میریزه حال روحیم بده منی ک قبلا نماز و قرآن میخوندم الان به زور میخونم کلا انگیزه هیچ کاری ندارم

منم خیلی مشکل دارم.مریض شدم.میدونم چقدر آدم عذاب میکشه.

مریضی درمان داره ولی اینکه میرم دکتر و صدتا آزمایش میگه سالمی حالا اینا به کنار کاش فقط درد جسمی بود

مریضی درمان داره ولی اینکه میرم دکتر و صدتا آزمایش میگه سالمی حالا اینا به کنار کاش فقط درد جسمی بود

من مشکلات روحی و روانی دارم.دارو هم میخورم ولی هنوز مریضم.اتفاقات ماورایی برات افتاده؟ مثلا چیزی میبینی؟ موجودات ماورایی و این چیزا.

من مشکلات روحی و روانی دارم.دارو هم میخورم ولی هنوز مریضم.اتفاقات ماورایی برات افتاده؟ مثلا چیزی میب ...

ایشالله خوب میشی عزیزم

نه فقط از روزی ک عقد کردم روز خوش نداشتم پشت هر خنده و خوشحالیم بحث و دعوا و ناراحتی بوده همش مریضی بدبیاری