atash_bano مدیر عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 799 عنوان بنزین | مشاهده متن کامل بحث + 110 بازدید | 23 پست ک تادوساعت پیش تو کرمان اجرا شدبنزین ۸۷ هزار تومنمردم گشنه بدبخت تر کردن عکس پرو خودمم کاربری قبلیم تعلیق شد🥲 دیروز | 23:32 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سرهنگ_بویندیا عضویت: 1404/10/19 تعداد پست: 92 من بیشتر واسه اینکه بنزنین به ماشین های زیر مدل ۸۵ نمیدن غصه دار شدم ماشین ما مدلش زیر ۸۵عه نمیدونم چیکار کنم
بازیچه_تقدیر عضویت: 1401/04/03 تعداد پست: 297 باید به فردا روشن امید داشت ما هم خدایی داریم فردا؟ امید و انگیزه ای هم مونده مگه؟ اجاره و رهن خونه دیگه از پسش برنمیائیم ۶۰۰میلیون صاحب خونه گفته بزار رو پول پیش
atash_bano مدیر استارتر عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 799 اگه اعتراضی شکل بگیره من... کدوم اعتراض ک بازم ۶۰هزار نفر دیگه بمیرن اینبار سربنزین عکس پرو خودمم کاربری قبلیم تعلیق شد🥲
atash_bano مدیر استارتر عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 799 من بیشتر واسه اینکه بنزنین به ماشین های زیر مدل ۸۵ نمیدن غصه دار شدم ماشین ما مدلش زیر ۸۵عه نمیدونم ... هیچی بدبختر شدیم عکس پرو خودمم کاربری قبلیم تعلیق شد🥲
تازگیاتعلیق1شده عضویت: 1404/10/18 تعداد پست: 829 کدوم اعتراض ک بازم ۶۰هزار نفر دیگه بمیرن اینبار سربنزین بمیریم بهتره هر تغییر و تحولی نیاز به کشته شدن ادما داره هر کی امضامو دید یدونه صلوات بفرسته برسم به اونیکه میخام مرسی بوس بهتون
atash_bano مدیر استارتر عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 799 بدبختر اینکه نباید اعتراض کنیم اعتراض کنیم مردم میکشن عکس پرو خودمم کاربری قبلیم تعلیق شد🥲
m0hsen عضویت: 1403/06/05 تعداد پست: 4499 نرخ چهارم بنزین از راه رسید▫️نرخ اول: ۶۰ لیتر بنزین با نرخ ۱۵۰۰ تومان▫️نرخ دوم: ۵۰ لیتر با نرخ ۳۰۰۰ ... ممنون،خدا بداد مردمی برسه که درامدشون با ماشینه تو این شرایط اندکی صبر سحر نزدیک است...🌱 پایان حضور ما در اینجا برای همیشه...
shoshi عضویت: 1403/10/23 تعداد پست: 642 فردا؟ امید و انگیزه ای هم مونده مگه؟ اجاره و رهن خونه دیگه از پسش برنمیائیم ۶۰۰میلیون صاحب خونه گفته ... چه صاحب خونه بی منطق و دندون گردی
بازیچه_تقدیر عضویت: 1401/04/03 تعداد پست: 297 چه صاحب خونه بی منطق و دندون گردی قیمت اینجا همینهخرید یه خونه ۲۵سال ساخت کهنه قدیمی، راه پله ها داغون ۸میلیارداجاره یه خونه ۱۰۰متری معمولی ۵سال ساخت ۱میلیارد