2777
2789
عنوان

وزیری نهاد کیه

149 بازدید | 12 پست

از فردا منم یک کاربر رو گیر میارم بهش میگم تو دکتر شاه نهادی

ببینم معروف میشم یا نه

دخترم. میتونی درخواست دوستی بدی ولی من قبول نمیکنم😂 با هماهنگی و بی هماهنگی به هیچ عنوان.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چی شده قضیه چیه

سلام

اشاره به تاپیک زیر می کنن

https://www.ninisite.com/discussion/topic/18533465/نی-نی-یار-ازت-خیلی-دلخورماین-موجود-روانی-اذیتم-میکنه

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم. کاربر ازسارابپرس اصلی کنار اسمم هیچ عدد یا علامتی ندارم.

سلاماشاره به تاپیک زیر می کننhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/18533465/نی-نی-یار-ازت-خیلی-د ...

❤️❤️

پروف خودمم شات نگیرید.متاسفانه در دورانی زندگی می کنیم که آدم ها به چیزهایی که باید از اون ها خجالت بکشن دارن افتخار میکنن

❤️❤️

💖

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم. کاربر ازسارابپرس اصلی کنار اسمم هیچ عدد یا علامتی ندارم.

سلام آبجی ساراچرا منو تگ کردهمگه از منم اسم بردن؟!

سلام

من اطلاع ندارم.

متوجه نشدم

چیز خاصی نبود

گفتم که منم یک کاربر تگ کنم معروف بشم😂

چون شما گوشه ی ذهنم بودی همینطوری تگتون کردم.

دخترم. میتونی درخواست دوستی بدی ولی من قبول نمیکنم😂 با هماهنگی و بی هماهنگی به هیچ عنوان.