2777
2789
عنوان

انتقال جنین

63 بازدید | 17 پست

سلام خانما واسه بار چهارم میخوام انتقال بدم روز شنبه

کیا ivig زدن قبل انتقال نتیجه گرفتن؟ روز انتقال هم آمپول gcsf دارم؟ این دوتا مرحله رو کیا داشتن و نتیجه گرفتن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما کجا می ری؟ دخترت کیه؟ من که تازه انتقال دادم برای بار سوم منفی شد. من رویان می رم، واقعا خسته م ...

من خوزستانم خیییلی مسیر سختیه ولی باید قوی باشی عزیزم

رویان که افتضااااحه چون دولتیه دقیقا بیمار رو بلابه نسبت شما مثل موش آزمایشگاهی تست میکنن اگ شرابطش رو داری برو مرکز مام

من خوزستانم خیییلی مسیر سختیه ولی باید قوی باشی عزیزمرویان که افتضااااحه چون دولتیه دقیقا بیمار رو ب ...

آخه مام هم خیلیا منفی میشن، میگن پولکی ن، هزینه هاشم خیلی زیاده. حالا اگه آمار موفقیت بالا باشه باز خوبه. از رویان میرم اما فعلا نمی دونم پیش کی برم

خدایا منتظرم وعده تو عملی کنی ...

آخه مام هم خیلیا منفی میشن، میگن پولکی ن، هزینه هاشم خیلی زیاده. حالا اگه آمار موفقیت بالا باشه باز ...

ابن سینا چطوره قیمت ؟ابن سینا خصوصیه؟

این کاربری متعلق به دونفر است .

من خوزستانم خیییلی مسیر سختیه ولی باید قوی باشی عزیزمرویان که افتضااااحه چون دولتیه دقیقا بیمار رو ب ...

ببخشید یه سوال دارم یکی از اقوام داره برای ای وی اف اماده میسه آزمایشو و سنو و.... ایا اگر بار اول جنین نگرفت براش برای انتقالهای بعدی هم باز دوباره این مراحل قبل ای وی اف راانحام میده؟

این کاربری متعلق به دونفر است .

ببخشید یه سوال دارم یکی از اقوام داره برای ای وی اف اماده میسه آزمایشو و سنو و.... ایا اگر بار اول ...

سونو رو بله مرتب انجام میدن تا آندونتر چک بشه انتقال خوبی انجام بدن

عزیزم دیدم نوشتی خوزستانی

توروخدا برو پیشه دکتر مهناز احمدی خیلی دکتره خوبیه همه واسه ای وی اف و انتقال میرن پیشش و نتیجه میگیرن

نی نی یار تایید کن

اقایون لطفا درخواست ندین. تو تاپیکم شرکت نکنید🙏🏻 کاربر قدیمی هستم🌷

عزیزم دیدم نوشتی خوزستانیتوروخدا برو پیشه دکتر مهناز احمدی خیلی دکتره خوبیه همه واسه ای وی اف و انتق ...

حرف اول توی خوزستان دکتر فرحناد میزنه واسه ای وی اف