2777
2789
عنوان

تیزهوشان

45 بازدید | 12 پست

سلام مادرهای گل

من دخترم امسال میره ششم و میخوام حتما تیزهوشان قبول بشه. از هیچ جا نتونستم اطلاعات قابل اعتماد پیدا کنم. توروخدا راهنمایی کنید چه جوری حتما تیزهوشان قبول بشه

سلام عزیزم من مامان نیستم ولی تا حالا دو بار آزمون تیزهوشان دادم یک بار شیشم که تلاش زیادی هم نکردم قبول نشدم یک بار هم نهم ولی امسال نمونه دولتی قبول شدم و دارم میرم دهم

از تابستون تست زنی رو شروع کنه کم کم.

قلم چی آزمون هاش واقعا برای من جواب بود و محیط آزمون رو میده و مهارت رو بیشتر میکنه.چون ششم آزمون قلمچی اصلا ندادم ولی نهم ۲۲ آزمون دادم.

کتاب هوش کمپلکس یا et هوش فرازمینی عالی هستن

کلاس بره هم برای آموزش اینکه چجوری تست های هوش رو حل کنه

مشترک مورد نظر در دسترس نمیباشد لطفاً دوباره تماس بگیرید 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام . درس دخترتون تا الان چطور بوده ؟؟باید مفهومی یاد بگیره منظور حفظ کردن و طوطی وارد نباشه.بعد خواستین و علاقه داشت واسه هوش و ...کلاس نیمه خصوصی بذارین بره. بیشتر به خود بچه بر میگرده اگه علاقه داشته باشه و شور و شوق داشته باشه حتما موفق میشه.

سلام عزیزم من مامان نیستم ولی تا حالا دو بار آزمون تیزهوشان دادم یک بار شیشم که تلاش زیادی هم نکردم ...

واقعا میگی؟ آخه من ۴ تا از فامیلهام امسال بچههاشون آزمون دادند الان نتایج اومده فقط یکیشون قبول شده😭 یکیشون که نمیدونی اصلا هم قد پسرش کتاب تست خریده بود کلا ما نمیدیدیم این بچه رو ولی قبول نشد

اونم که قبول شده نمیگه چی کار کرده!

سلام . درس دخترتون تا الان چطور بوده ؟؟باید مفهومی یاد بگیره منظور حفظ کردن و طوطی وارد نباشه.بعد خو ...

درسش خوبه خداروشکر حتی خیلی به ریاضی علاقه داره

کلاس برام مشکل نیست یه جا ثبت نامش میکنم چندتا جا قراره برم صحبت کنم

تابستونه کلی وقت داره نمیدونم تو خونه باهاش چی کار کنم

بله، بر اساس هوشی که از دخترتون از خودش میبینه و شما میبینید باید تلاش کنه، هم تلاش خودش مهمه هم اینکه شما هم براش هزینه کنید چون الان خیلی رقابت ها زیاده و سخت تر

درسته بله خیلی ها از ترس با حسادت هیچی نمیگن از روش و اندازه درس خوندشون

امیدوارم قبول بشه دخترتون

مشترک مورد نظر در دسترس نمیباشد لطفاً دوباره تماس بگیرید 

بله، بر اساس هوشی که از دخترتون از خودش میبینه و شما میبینید باید تلاش کنه، هم تلاش خودش مهمه هم این ...

خیلی بده اصلا من خدا شاهده هر چی بفهمم تو این چند روز چی خوبه چی بده میام اینجا مینویسم بقیه هم استفاده کنند چیزی که خوبه آدم معرفی کنه همش برمیگرده به خودش

من کار خوب کنم خدا هم کار خوب میکنه برام

درسش خوبه خداروشکر حتی خیلی به ریاضی علاقه دارهکلاس برام مشکل نیست یه جا ثبت نامش میکنم چندتا جا قرا ...

کتاب هوش ب کمپلکس رو بگیرین هر روز یه دو ص تست بزنه فکر کنم دقیق نمیدونم کتاب مشترک واسه ششم و نهم هست. به هر حال تابستون هست زیاد سخت نگیرین ولی خوب سال پیش رو خوب بخونه که نمراتش هم خیلی خوب بشه تا بتونه تو امتحان شرکت بکنه یعنی شرط شرکت تو امتحان اینه. مدرسه اش رو جای خوبی ثبت نام بکنین بچه ها تو این سن شوق رقابت با هم دارن تصور بکنین تو یه مدرسه یه نامی از تیزهوشان و..برده نمیشه ولی مدرسه دیگه مشاور تو این مورد هم داره و با بچه ها هم کار میکنن بالطبع با هم فرق دارن تو نتایج و بازدهی.

کتاب هوش ب کمپلکس رو بگیرین هر روز یه دو ص تست بزنه فکر کنم دقیق نمیدونم کتاب مشترک واسه ششم و نهم ه ...

هوش کمپلکس رو گرفتم مشکلم با جواب های تستهاشه

آخه بچه من از معادله چی سر درمیاره؟ سوال رو ورداشته با ایکس برای بچه حل کرده

حالا دیشب یکی از مامانها یه سایت برام معرفی کرد

امروز تستش کنم اگر خوب بود همینجا میگم

هوش کمپلکس رو گرفتم مشکلم با جواب های تستهاشهآخه بچه من از معادله چی سر درمیاره؟ سوال رو ورداشته با ...

عزیزم قسمت هوش هارو حل بکنه نه ریاضی رو ، ریاضی رو هم تا اونجا که بلده . چون این کتاب واسه نهم هم هست. ببینید تو یه پیامی خودتون هم نوشتین از فامیلاتون چن نفر امتحان دادن و قبول نشدن بجز یکی . پس اینو میگم اصل خوندن عمیق هست صرفا کلاس رفتن هم نیست دوست دختر من اونقدر مامانش واسه نهم، کلاس فرستاد واسه هوش، ریاضی وعلوم و.. .تونست از نمونه قبول بشه نه تیزهوشان. دختر منم معدلش از 19 کمتر بود نتونست تو تیزهوشان امتحان بده و فقط نمونه داد با اینکه فقط یه کتاب هوش گرفته بود تونست از نمونه قبول بشه ولی از رشته دومی و اونم نمیخاد بره . واسه اون من میگم زیاد آنچنان از این کلاس به اون کلاس رفتن ، مهم نیست و بچه رو خسته میکنه کم هم میخونه درست بخونه. هر چند بگم کلاس ششم نسبت به نهم ، قبولیش خیلی آسونتره.

عزیزم قسمت هوش هارو حل بکنه نه ریاضی رو ، ریاضی رو هم تا اونجا که بلده . چون این کتاب واسه نهم هم هس ...

فدات ممنونم عزیزم بابت حرفات😍 آره نمیخوام خیلی سرش هم شلوغ بشه هی فقط بفرستمش کلاس

امروز یه سایت پیدا کردم ثبت نام کردم ولی هنوز اشتراکش رو نگرفتم. خواستم بپرسم شما میشناسید؟ آلبرتیزه اسمش