2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بستگی داره کی بپرسه
اگه هنوز نتایج رو نگفته باشن میگم ببینیم چی میشه
اگه بعد نتایج باشه که میگم چطور برای کسی راهنمایی میخواید؟ بعد چون کسی دورشون نیست که کنکور داشته باشه چیزی نمیگن

سال پیش مامان و بابام جواب نداده بودن

به مادربزرگام و خالهم زنگ میزدن بعد فایلای اینکار رو میکردن که یجورایی قطع ارتباطیم و سه چهار سال یکبار اگه کسی بمیره یا تو کوچه خیابون اتفاقی هموببینیم

متعهد به عشق / تاپیکای منم میبینید لطفا🥲 ؟ چرا انقدر ایگنور میشم اینجا خداوندا😭😭😭

سال پیش مامان و بابام جواب نداده بودنبه مادربزرگام و خالهم زنگ میزدن بعد فایلای اینکار رو میکردن که ...

چقد فضول و پرو بودن زنگ زدن به بقیه پرسیدن😐

متنفرم از اینجور ادما

چقد فضول و پرو بودن زنگ زدن به بقیه پرسیدن😐متنفرم از اینجور ادما

منم خیلی کثافتن خیلییی

همهشون هم فامیلا نچسب مادری

متعهد به عشق / تاپیکای منم میبینید لطفا🥲 ؟ چرا انقدر ایگنور میشم اینجا خداوندا😭😭😭

سال پیش مامان و بابام جواب نداده بودنبه مادربزرگام و خالهم زنگ میزدن بعد فایلای اینکار رو میکردن که ...

میدونی باید چیکار میکردی.

باید شمارشون رو برمیداشتی هر روز پیام میدادی.

سلام الان پاشدم.صبحونه فلان خوردم.ساعت فلان یه چرت زدم.

بعدش هم بگو اگه سوال دیگه ای داشتی از خودم بپرس دقیق تر جوابتون رو میدم

مرد هستم

میدونی باید چیکار میکردی.باید شمارشون رو برمیداشتی هر روز پیام میدادی.سلام الان پاشدم.صبحونه فلان خو ...

اصلا ارتباط ندارم

یبار بد قهوهایشون کردم و از شانسمم دو روز بعدش مادربزرگ مامانم مرد و وصیت کرد ببرنش روستای جد و آبادیشون و کل فامیل و روستا فهمیدن دیگه جرئت ندارن به خودم حرف بزنن

اصلا ارتباط ندارم یبار بد قهوهایشون کردم و از شانسمم دو روز بعدش مادربزرگ مامانم مرد و وصیت کرد ببرن ...

اصلا همین درسته.

بنظر من که فامیل هیچ جا بدرد آدم نمیخوره.

بزرگ کوچیک هم نداره.

اگه بفهمن یذره داری ازشون سبقت میگیری دست و پای خودشون رو گم میکنن و شروع میکنن پشتت بد گفتن

مرد هستم

اصلا همین درسته.بنظر من که فامیل هیچ جا بدرد آدم نمیخوره.بزرگ کوچیک هم نداره.اگه بفهمن یذره داری ازش ...

والا تا بوده از پدر و مادر ما دوشیدن بی وجودا

فامیل خوب هم هست و واقعا هم خوبه ولی از این بدها هم هست متاسفانه