2777
2789
عنوان

تصمیم طلاق

172 بازدید | 12 پست

بچه ها من برای زندگی اومد بودم خونه این آقا،ولی سال هاس خانوادش ساز زدن این رقصیده الان امرو خونه مادرش بود اومده خونه با دعوا و حق ب جانبی ب من ميگه تو گشادی میشینی خونه من باید برم سرکار گفتم وظیفه تو بری گفت نه وظیفه من نیس اگه نمیخای بزار برو..خستم از بس جنگیدم تو این خونه برا داشتن خانواده .9 سال از عمرم پاش گزاشتم ک آخر اینطور بگه با یه بچه نمیدونم آخرش چی میشه الان ک دلم گرفته تصمیم قطعی گرفتم آخه من همه کاری کردم آخرش این شد خوشبحال اون زنایی ک دنبال مهریه و خوش گذرونی بودن .ن ماها ک عین اسکولا بزنن تو سرمون من میخام مهرم بزارم اجزا لطفا برام انرژی مثبت بفرستن نیازمندم

خدایا کمکم‌ کن❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولش تا۱هفته دیگه آروم میشه

لعنت به مادرمردی که به زنی درسایت نی نی سایت درخواست بده.نظرنخواستم،فقط سوال روبلدی جواب بده،به نظرمن برای دیگران هم کارنداشته باش،خلاصه اش میشه بتوچه،زیادبپیچی بهم وفحش بدی فحشت روپشت گوشی میدم به پدرومادرت تاتعلیق نشم😁😂🤣🤣

مشکل بزرگیه هر روز یه چیز میشه .پورش میکنن میاد خونه با اخم و دعوا رفتار میکنه بچمو 4 سالش روانی کرد ...

بامحبت واحترام همسرت روازخانواده اش دورکن

لعنت به مادرمردی که به زنی درسایت نی نی سایت درخواست بده.نظرنخواستم،فقط سوال روبلدی جواب بده،به نظرمن برای دیگران هم کارنداشته باش،خلاصه اش میشه بتوچه،زیادبپیچی بهم وفحش بدی فحشت روپشت گوشی میدم به پدرومادرت تاتعلیق نشم😁😂🤣🤣

مشکلت فقط دهن بینی شه؟

مشکل بزرگیه هر روز یه چیز میشه .پورش میکنن میاد خونه با اخم و دعوا رفتار میکنه بچمو 4 سالش روانی کرده این مرد بس تو خونه داد میزنه خستم ا دستش.خودم دلم کوچیکه با حرفاش خورد میشم

خدایا کمکم‌ کن❤
عزیز هر روز چالش ها متفاوت میشه

خودت رواصلاح کن

شوهرت

بچه ات

زندگیت

بقیه

وچالشهاش اصلاح میشه

مشکل بزرگیه هر روز یه چیز میشه .پورش میکنن میاد خونه با اخم و دعوا رفتار میکنه بچمو 4 سالش روانی کرد ...

عزیزم نگفتم مشکل کوچیکیه که

سوال پرسیدم

نمیتونی ببریش یه شهر دیگه نتونه با خانواده اش ارتباط بگیره؟

یا اینکه خودتم همراهش باشی وقتی میره اونجا که نتونن پرش کنن

یا اینکه بری پیش خانواده اش هی از بدیش و اذیتاش بگی تا بدونن بده دیگه پرش نکنن علیهت؛ عموما به این دلیل پر میکنن که فک میکنن عروسشون خوشبخته وخوش خوشانشه

اگه بد بگی از شرایط زندگیت شاید دست بردارن

عزیزم نگفتم مشکل کوچیکیه کهسوال پرسیدمنمیتونی ببریش یه شهر دیگه نتونه با خانواده اش ارتباط بگیره؟یا ...

دوست عزیزم زنگ زدم پدرش الان راجبه حرفاش بهش گفتم.خوب شد گفتی مرسی

خدایا کمکم‌ کن❤