2777
2789
عنوان

ذات خراب

250 بازدید | 25 پست

من دوهفته تمام کارای خونه مادر شوهرمو ک پسر و شوهرش خونه بودن رو کردم کامللللل اصلا خونه ش یه وضعی بود ا نقد پاک کردم و تمیزی کردم ک حد نداشته باشع گفتم چ فرقی با مادر خودم داره خب امروز اومده حتی یه تشکر هم نکرد یه تیشرت پیرزنی مشکی زشتتتت خریده میگه فقط بخاطر کارایی ک کردی خریدم از همه چیزایی ک داشتی خیلی قشنگ تره من خر دهنم قفل بود جوابشو ندادم بنظرتون اگه پسش بدم بگم ممنون ولی سلیقه من نیس میشه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تقصیر خودت بوده عزیزم نباید این همه کار میکردی فوقش ی ظرف میشستی و یه جارو میزدی نه اینکه بری خونه ت ...

میدونم واقعا تقصیر خودم بود ولی دلم نمیخاد منت این لباسو بزاره سرم

تو ک متولد هشتادوششی عقلت بهتر میرسه از من

واقعا متاسفم براتون چه ربطی به سن و سال داره خواستم راهنمایی کنم واقعا متاسفم براتون سریع جبهه میگیرید فقط نظرمو دادم واقعا که 😒😒😒

چرا تمام مادرشوهرا انگار یه الگوی برش داشتن همشون بدذات و حسودن

همه اینطور نیستن. اتفاقاً بعضیا خوبن ولی از بدشانسی یه عروس بدذات قسمتشون میشه چون خیلی دخترا پیش فرضشون اینه که مادر شوهر بَده کلا با بدبینی به همه حرفا و رفتارا نگاه میکنن و بد برداشت میکنن همه چی رو. البته استارتر حق داره که ناراحت شده و توقع داشته که مادرشوهرش حداقل زحماتش رو ببینه

بعضی ها هم میبینی هر دو طرف محترم و باشعورن