2777
2789
عنوان

تجربه شما ⚘

98 بازدید | 31 پست

درود دوستان

شما توی ارتباط با آدم ها چه چیزهایی یاد گرفتین که خیلی به دردتون خورده؟ چه اشتباهاتی کردین یا چه نکته هایی باعث شده روابط بهتری داشته باشین؟

فرقی نمیکنه درباره دوستی، خانواده، همکلاسی ها یا آدم های جدید باشه؛ هر تجربه ای دارین خوشحال می شم بخونم. 🤍

بیدەنگم ، بەلام پر ، پر پر ، پر لە هیچ :) 🍃

به هیچکس اعتماد کامل نکن

به هیچکس بیشتر از لیاقتش ارزش نده

و اینکه فقط روی خودت حساب کن چون هیچکس مسئول زندگی تو نیست و این رو بدون همه تو شرایط خوب بهترینن مهم شرایط سخته که باید آدما رو قضاوت کنی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سفره دل و باز نکن

آره قبول دارم، اما اینکه با چند نفر از افراد نزدیک و امن زندگیت بخوای راجبشون صحبت کنی به نظرم ایرادی نداره

به هیچکس اعتماد کامل نکن به هیچکس بیشتر از لیاقتش ارزش نده و اینکه فقط روی خودت حساب کن چون هیچکس مس ...

دقیقا موافقم

اعتماد کامل میتونه آدم رو اذیت کنه چون هیچ تضمینی نیست که ازش سو استفاده نشه

آره یه جورایی در تعادل بودن، بها دادن اما نه بیشتر از لیاقت و جرعت زندگی کردن داشتن

اینو یاد گرفتم که به رفتار بد آدم ها اعتراض کنیم و باهاشون بدتر از خودشون رفتار کنیم اگر اعتراض نکنی ...

موافقم که اعتراض کنیم

اما خشم نباید همه چیز رو بدتر کنه، باید سازنده و با هدف باشه و با ظرافت ازش استفاده کنی که مسیرش با خشم آنی و خیلی هیجانی فرق میکنه

اینطوری بدون ضربه زدن به خودت میتونی ساکتشون کنی

دقیقا موافقم اعتماد کامل میتونه آدم رو اذیت کنه چون هیچ تضمینی نیست که ازش سو استفاده نشه آره یه جو ...

متاسفانه این حقیقت برای خود من خیلی تلخه

من همیشه دلم میخواد یکی باشه که بتونم بهش اعتماد کنم و سفره دل باز کنم

قرار نیست با هر کی دوست میشیم یا هر کی که به ما نزدیکه از ما خوشش بیاد و ما رو دوست داشته باشه

دقیقا همینطور، و انتظار داشتن این حقیقت که قرار نیست باب میل همه باشیم رو انکار میکنه