2777
2789
عنوان

هعی زندگی

105 بازدید | 15 پست

ناهار رو با بدبختی درست میکنی نمیدونی شام چیکار کنی، شام رو یه کاری میکنی غذای فردا رو نمیدونی چیکار کنی. همیشه هم یه چیزی کمه انگار😂😂😂

شصت درصد سختی زندگی متاهلی من فکر شام و ناهاره. اگه بدونی چی میخوای بپزی آشپزی خیلی هم لذت بخشه، ولی متاسفانه مغز یاری نمینماید.

این وسطم هی وسیله کمه نميدونی چی بپزی بچه هات غر نزنن و ...😩

اللهم عجل لولیک الفرج 💚خدایا نذار بشکنن دلی رو هیچ کس دردش رو نمیفهمه🥲 برای آرامش همه بچه ها و بچه های خودم دعا کنین❤️❤️❤️

این وسطم هی وسیله کمه نميدونی چی بپزی بچه هات غر نزنن و ...😩

وای دقیقااااا حالا بچه ی من هنوز به دنیا نیومده ولی شوهرم دلش میخواد یه سره غذای خوب بخوره. خودم تنها باشم با نون و انگور سر و تهشو هم میارم😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای دقیقااااا حالا بچه ی من هنوز به دنیا نیومده ولی شوهرم دلش میخواد یه سره غذای خوب بخوره. خودم تنه ...

پس به خودت برس بذار نینی جون بگیره

اللهم عجل لولیک الفرج 💚خدایا نذار بشکنن دلی رو هیچ کس دردش رو نمیفهمه🥲 برای آرامش همه بچه ها و بچه های خودم دعا کنین❤️❤️❤️

ای خدااااباز من هنوز به اون مرحله نرسیدم خدا رو شکر🤦🏻♀️😂

آره شکر کن . من باید یه چیزی بپزم ک مقبولیت عام داشته باشه😅

خیلی چیزا از دایره آشپزی خارج شدن کلا، خورش کرفس، خورش به آلو، بامیه، اسفناج و..

شبیه منو رستورانها شده غذاهام😅

Busca en ti mismo todo lo que eresاز خود بطلب هرآنچه هستی ک تویی...

آره شکر کن . من باید یه چیزی بپزم ک مقبولیت عام داشته باشه😅خیلی چیزا از دایره آشپزی خارج شدن کلا، خ ...

خیلی رو مخه اینکه همه چیز نمیخورن. بابا یه غذاست دیگه بخورین ته دلتون رو بگیره خیلیا همینم ندارن والا