2777
2789
عنوان

مامانم

54 بازدید | 7 پست

وقتی حرف میزنم نگاهمم نمیکنه

بدون اینکه کار خاصی کرده باشم یا اشتباهی

هیچی باید بهش التماس کنم که بهم گوش بده

اگه ازش راهنمایی میخوام میگم فلان مشکل هست چیکار کنم درستش کنم همون مشکلات و هعی بیشتر و بیشتر میزنه تو سرم بهش میگم خب منم میدونم این مشکلات رو دارم میگم چیکار کنم درست بشه تو هیچکار نمیکنی جز اینکه سرزنش کنی و بزنی تو سرم

میگه همش غر میزنم من حتی حرف عادی هم میزنم باید التماسش کنم توجه کنه

یا یه چیزی رو با ذوق و شوق بهش نشون میدم میگه خب همین؟

یا هرچی براش تعریف میکنم میگه خب, مهمه؟

یا هر وقت هرچیزی بهش میگم مهم نیست حتی چی باشه شروع میکنه سخنرانی که تو وایی ذهنت رو درگیر نکن بخواد صحبت از هرچی باشه ها هرچیزیییی

چون کنکوری (۴۰۶)شدم انتظار داره دیگه به هیچی فکر نکنم مثلا فکر کن بهش میگم فلانی ام سال دیگه کنکور دارم یگه شروع میکنه گفتن که تو ذهنتو درگیر کردی اینجوری شد اونجوری شد

هرچیمبهش میگم باهاش حرف میزنم که اینجوری نکن من اعصابم خورد میشه اصلا توجه نمیکنه

اصلا نه پا پدرم نه با مادرم با هیچ کدوم نمیتونم حرف بزنم درست اصلا اجازه اینکه من دهنمو باز کنم نمیدن تا میخوام یه چیزی بگم همش همینا رو میگن

من موندم برم پیش کی هیچکی رو ندارم که باهاش حرف بزنم اونم بشینه گوش بده یه مکالمه مفید و سازنده داشته باشیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خواهشا تو انتخاب همسر آینده دقت کن تا بقیه زندگیتو کمتر رنج بکشی

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞
مامان منم نگا نمیکنه حرف هم میزنم میگه هوم

من الان همینجوری اندازه کافی تحت فشار درس و نهایی و.. بودم بعد کلا بحث یکی دو روز نیست الان یکی دو ساله باهام اینجوری رفتار میکنه

احساس بی پناهی میکنم آنقدر خانوادم اینجوری باهام برخورد کردن چه صحبت جدی چه صحبت غیر جدی حس میکنم حتی خانواده خودمم که باید توی مشکلات کنارم باشن هیچ کار نمیکنن برام

خواهشا تو انتخاب همسر آینده دقت کن تا بقیه زندگیتو کمتر رنج بکشی

خب الانو باید چیکار کنم؟

هر کاری کردم ها

با داییم صحبت کردم که باهاشون حرف بزنه فقط بهم گفت باشه حالا من میگم ولی تو سعی نکن اونا رو تغییر بدی اونا اخلاقشون بده منم میدونم

من الان همینجوری اندازه کافی تحت فشار درس و نهایی و.. بودم بعد کلا بحث یکی دو روز نیست الان یکی دو س ...

عزیزم ..

درک میکنم ، منم پدرم فضای خونه رو خیلی متشنج میکرد تو اون دوران . خیلی اذیت شدم ، بیماری معده و ..

میدونم سخته ولی سعی کن اهمیت ندی ، واقعا برات مهم نباشه .

اینطور که میبینم روحیه حساسی داری و زیاد اهمیت میدی که حتی بخاطرش تاپیک میزنی . خیلیا اینطورن عزیزم تنها نیستی .

ولی هیچوقت پیش کسی دردودل نکن ، مخصوصا فامیل یا دوست

طبق تجربم

عزیزم ..درک میکنم ، منم پدرم فضای خونه رو خیلی متشنج میکرد تو اون دوران . خیلی اذیت شدم ، بیماری معد ...

آخه دیگه موندم واقعا چیکار کنم این قضیه به شدت اذیتم میکنه

و خب دوست ندارم روزامو به خاطر این قضیه از دست بدم مخصوصا وقتی کنکور دارم

واقعا نمیتونم اهمیت ندم