2777
2789
عنوان

پول کافه

80 بازدید | 21 پست

این داستان برای چند سال میشه من کلاس نهم بودم اون زمان الان ۲۰ سالمه دوستم گقت بیا بریم بیرون من اونقدرا زیاد باهاش صمیمی نبودم ولی اوکی بودیم باهم رفتیم بعد من دیدم تو یه کوچه یه پراید وایساد کنار ما دوستم گقت سوار شو دوست پسر منه از اون اصرار از من انکار و مقاومت کردم گفتم من اصلا سوار نمیشم خودت برو من میرم خونمون و دیگه دوستم گقت این سوار نمیشه بریم کافه رفتیم هر دو یه ایس سفارش پسره هم اومد بالا من که نمیشناختم پسره رو ولی میدونستم قصدشون جدیه الانم عقدن ولی خب اون زمان پسره رفت یه جای دیگه کافه نشست روبه روی دوستم بعد اینا هی لاو ترکوندن من از استرس حالم بد بود اینقد استرس داشتم حتی یه بارم به پسره نگاه نکردم حتی چهرشو یادم نیست بعدش سفارشو اوردن کنارش یه جعبه کادو بود توش یه النگو طلا بود برای دوستم اورده بود بعدشم پول ایس ها رو حساب کرد من همون شب به دوستم گفتم بزار به تو بدم تو بهش بده گفت نه نمیخواد اون زمان ۵۰ تومن بود الان یادم اومد چیکار کنم از گردنم بره نباید مال منو حساب میکرد من عذاب وجدان دارم چیکار کنم

حساب کرده تموم شده رفته اون موقع باید میدادی که ندادی

اینسری با دوستت برو بیرون برای اونو حساب کن بگو این به اون در

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حساب کرده تموم شده رفته اون موقع باید میدادی که ندادی اینسری با دوستت برو بیرون برای اونو حساب کن بگ ...

من با اون دوستم دیگه ارتباط ندارم بعد همون بار دیگه رابطمو کم کردم باهاش

من با اون دوستم دیگه ارتباط ندارم بعد همون بار دیگه رابطمو کم کردم باهاش

حلالت باشه دیگه بهش فکر نکن

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
رو خودت کار کن چرا باید فکر کنی پول یه ایس به گردنته انقدر لایق نیستی که شوهر دوستت یه ایس مهمونت کن ...

الان شوهر دوستم شده اون زمان که نبود

من با اون دوستم کلا دیگه ارتباطی هم ندارم

نمیدونم حس خوبی ندارم میگم برا پولش خب زحمت کشیده

واقعا پس حساس نباشم؟

نه نباش اصلا

الان شوهر دوستم شده اون زمان که نبودمن با اون دوستم کلا دیگه ارتباطی هم ندارم نمیدونم حس خوبی ندارم ...

خب زحمت کشیده باشه ازش ندزدیدی که ایشون واسه دوست دخترش یه النگوی طلا گرفته پس براش اونقدر مسئلع ای نبوده که ایس شمارو هم حساب کنع