2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلاحش کن جدا بشی بچه بدبخت میشه

کی گفته بچه بد بخت میشه

تو مگو همه به جنگند و ز صلح من چه آید/تو یکی نه ای هزاری/تو چراغ خود برافروز/که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر/که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز

😔😔😔😔

خیانت تلفنی یا کامل ؟

میدونی اجی من هیچوقت دنبال گوشی همسرم نمیرم هیچ حتی رمزشم نمیدونم اون اکثرا سرکاره بیاد خونه هم هیچ چت نمیکنه ولی تو اینستا فیلم میبینه همیشه اصلا نمیبینم چت کنه

ولی وقتی منم باهاش تو گوشی اینستارو نگاه کنم میبینم که کلی ادم و دختر هم تو دنبال کننده هاش داره ولی نمیرم سمت اینچیزا برا روحیه ام خوب نیست

کی گفته بچه بد بخت میشه

آسیب طلاق رو بچه میبینه

مسیح فرمود:حقیقتی که در تاریکی از گفتن آن ترس داشتید روزی در روشنایی شنیده خواهد شدوایمانی را که در خلوت خانه ها آموختید روزی بر پشت بامها فریاد خواهند زد

خیانت در چه حد بوده؟خودش پشیمون؟

اصلا نگفتم بهش راستش رمزشو ندارم همبشه گوشیشو نگاه میکنم وقتایی خواب میره روش میبینم تاریخچه روبیکاشو پاک کرده

بهم میگ نمیخامت ولی بعدش خوب میشه

و ابنکه سه ساعتم از برنامه روبیکا استفاده کرده بدون اینکه انلابن شه قبلا هم این کارا رو کرده

😔😔😔😔خیانت تلفنی یا کامل ؟میدونی اجی من هیچوقت دنبال گوشی همسرم نمیرم هیچ حتی رمزشم نمیدونم اون ا ...

اصلا نگفتم بهش راستش رمزشو ندارم همبشه گوشیشو نگاه میکنم وقتایی خواب میره روش میبینم تاریخچه روبیکاشو پاک کرده

بهم میگ نمیخامت ولی بعدش خوب میشه

و ابنکه سه ساعتم از برنامه روبیکا استفاده کرده بدون اینکه انلابن شه قبلا هم این کارا رو کرده

😔😔😔😔خیانت تلفنی یا کامل ؟میدونی اجی من هیچوقت دنبال گوشی همسرم نمیرم هیچ حتی رمزشم نمیدونم اون ا ...

اجی منم کاری بهش ندارم

ولی چون قبلااینکارو کرده مشکوکم بهش همش میگ نمیخامت بهت خیانت میکنم یه روزی ولی بعدش انگار این حرفا نزده عادی شروع ب حرف زدن میکنه

پیشنهاد دیگه ای داری؟

شما راهنماییشون کنید

مسیح فرمود:حقیقتی که در تاریکی از گفتن آن ترس داشتید روزی در روشنایی شنیده خواهد شدوایمانی را که در خلوت خانه ها آموختید روزی بر پشت بامها فریاد خواهند زد

آسیب طلاق رو بچه میبینه

زندگی پر از خیانت و دعوا آسیب خیلی بدتری به بچه میزنه طلاق ک چیزی نیست در مقابلش

تو مگو همه به جنگند و ز صلح من چه آید/تو یکی نه ای هزاری/تو چراغ خود برافروز/که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر/که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز

زندگی پر از خیانت و دعوا آسیب خیلی بدتری به بچه میزنه طلاق ک چیزی نیست در مقابلش

درسته ولی طلاق بگیره هم معلوم نیست اگه دوباره ازدواج کرد همسرش سالم باشه بچه های طلاق آدمهای موفقی میشن اما فقر محبت دارن همیشه