2777
2789
عنوان

یبار

89 بازدید | 21 پست

يه بار با دوس دخترم اومديم خونه همه همسايه ها فهميدن،

ديشب از سه تا واحد دزدى شده

هيچکس نفهميده 🙃🙃

آقا هستم،کاربری دست دو نفره ،روزا خودمم شبا خودشم🙃🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توی یک کانال تلگرامی این مطلبو دیده بودم.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم. کاربر ازسارابپرس اصلی کنار اسمم هیچ عدد یا علامتی ندارم.

چون ماها ساده ایم و کارامون روعه ! اما دزدا دزدکی میان و میرن ! تازه تو اونو میگی! من اگه تو خونه بگم مامان این شام چیه؟ فرداش از همسایه بغلی تا سوپری سر خیابون میگن :

انقد همه چی گرون شده و هیچی گیرمون نمیاد ! هرچی که مادر یا همسرمون درست کنه باید بگیم خدارو شکر و بی صدا بخوریم !☺️

من بازم بعد از چندین ماه و فوت بابام اومدم تو سایت! از حرفای من برداشت بد نکنید چون قصد و نیتم اینه که فقط کمک کنم و ازتون میخوام برا زندگم دعا کنید! الان مدتهاست خودم بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سردرگم شده! و با فوت بابام که پشت و پناه من بود حالم بدترم شده.