2777
2789
عنوان

رشته دانشگاه

406 بازدید | 35 پست

دانشگاه چه رشته ای خوندید راضی هستید من خودم آموزش ابتدایی میخونم ترم چهارم رشتمو دوس دارم با کلی دنگو فنگ تغییر رشته دادم مادرم میگه کار خوبی کردی رشته قبلیم بیوتکنولوژی بود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جدی ریاضی داره؟ خوب چه تاثیری ریاضی تو کارهای مرتبط با این شغل داره؟

اره محاسبات داره و درس های تخصصی این رشته هستن.مثلا محاسبات اقتصادی سخت ک کمتر ب درد کارهای بانکی و اداری میخوره

اره محاسبات داره و درس های تخصصی این رشته هستن.مثلا محاسبات اقتصادی سخت ک کمتر ب درد کارهای بانکی و ...

آهان پس بحث اقتصادی هست.ریاضیات اقتصاد سختی های خودشو داره.من رشته لیسانسم IT بود اقتصاد مهندسی داشتیم

هنوز دانشجو همپیام نورم

به نظرم اگر از دانشگاهت راضی نیستی کنکور بده اگر همون رشته قبول شدی میتونی معادل سازی کنی البته اگر دولتی باشه نمیشه ولی برای غیردولتی ها میشه

منم آموزش ابتدایی

آره خداروشکر

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼