نمیدونم این درد و کجای دلم بزارم.. مگه میشه یه مرد ( نامرد بگم بهتره) به خاطر پریود شدن زن دعوا راه بندازه.. از صبح دنبال بهونه س . هزار تا حرف بارم کرد. ازت متنفرم، ازت بدم میاد، حالم ازت بهم میخوره.. به خاطر چی؟! همش به خاطر رابطه.. هیچ درکی از زندگی از زن از بچه نداره..من عادت ماهیانه م سخته. کلا این روزا استخونام درد میکنه. شبا نمیتونم بخوابم. اینم از این. بهش میگم بیا ناهار بخور میگه ببر صداتو .. برو از خونه بیرون صداتو نشنوم. واقعا نمیدونم چی بگم.. درست مثل یه حیوون زندگی میکنه. رفتاراش، کاراش، حرفاش.. تو زندگی به هیجا نرسید، از همه عقب موند فقط به خاطر همین نفهمیش.
دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚♀️. فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗
دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚♀️. فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗
یاخدا از اول اینجوری روانی بود؟ (ببخشیدا اینطوری سوال میپرسم ولی واقعا فشاری شدم) نمیشه بری خونه مام ...
از اول همینجوریه.. از فردای خواستگاری بگم بهتره