2777
2789
عنوان

مهریه

179 بازدید | 13 پست

سلام

میخوام دقیق بدونم الان روال پرداخت مهریه چطوره؟

مثلاً اگر آقایی یک ماشین، یک خانه و چند صد میلیون تومان پول در حساب بانکی داشته باشه و مهریه همسرش ۱۰۰ سکه باشه، آیا برای مهریه هم ماشین و پول حسابش را میگیرند، هم خانهاش را، و علاوه بر اینها کل حقوق ماهانهاش هم باید بابت مهریه پرداخت بشه؟

اونوقت آقا چادر بزنه تو خیابون!!

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اونوقت آقا چادر بزنه تو خیابون!!

همون موقع که داشت مهریه صد سکه رو قبول میکرد باید فکرشو میکرد یا درست با زنش رفتار میکرد کار به طلاق و اجرا گذاشتن مهریه نکشه

گاهی همان کسی که دم از عقل می زند، در راه هوشیاری خود مست میرود

یعنی خونه و ماشینشو می گیرن میدن به خانم؟چرا چشمم آب نمی خوره قانون انقدر طرف خانما باشه🙄🥲

اره

اما فک میکنی مردا همینطوری میشینن نگاه میکنن

مال و منال رو میزنن به نام خانواده خوشون موقع طلاق

هزارتا بهونه میارن آخرش سالی یه سکه میدن

اره اما فک میکنی مردا همینطوری میشینن نگاه میکنن مال و منال رو میزنن به نام خانواده خوشون موقع طلاقه ...

همینو بگو پس. گفتم قانون کاری نمی کنه ک ب ضرر مرد تموم بشه....

Busca en ti mismo todo lo que eresاز خود بطلب هرآنچه هستی ک تویی...

سال قبل ۱۱۴ سکه قانونی بود

امسال ۱۴ سکه تعیین شده از نظر قانون سقف مهریه

بستگی داره دادگاه آمار دارایی ها رو و درآمد استعلام میگیره بعد مشخص میکنه این یه قسمت

یه جور دیگه شم از تاریخ عقد دارایی اضافه شد پنجاه پنجاه هستن زن و شوهر