2777
2789
عنوان

قمی های عزیز😊😊

4953 بازدید | 29 پست

کدومتون سزارین بودید؟؟؟

با کدوم دکتر و کدوم بیمارستان بودید؟؟؟

راضی بودید یا نه؟؟؟

مخصوصا کادر بیمارستان ،چطور بود؟

من بیمارستان گلپایگانی و دکتر شبیری رو انتخاب کردم

اگه کسی خودش سز بوده با اطرافیانش تو رو خداااااااااا کمکم کنه

بدجوری استرس دارم

۳تیر تاریخ سزم هست

قیافه همسرم وقتی اولین بار بهش گفتم حسود پلاستیکی😒😵😲(اینو هم از نی نی سایت یاد گرفتی؟؟؟؟نی نی ساااااااااااایت می کشمت😠😡😤)
💜مرضی مامان آیه،💜تو گلپایگانی سز شده، بسیار راضی بودن😍😍😍

ممنون عزیزم

چطور میتونم باهاش صحبت کنم؟

قیافه همسرم وقتی اولین بار بهش گفتم حسود پلاستیکی😒😵😲(اینو هم از نی نی سایت یاد گرفتی؟؟؟؟نی نی ساااااااااااایت می کشمت😠😡😤)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلپایگانی و ولی عصر دکترای خوبی دارن هردکتری ک ولی عصر میره گلپایگانیم میره من دوستم گلپایگانی عمل ک ...

اناق هاش چند تا تخت داره؟؟نو سازه؟؟؟

ممنون عزیزم چطور میتونم باهاش صحبت کنم؟

اسمشو سرچ کن بالای صفحه علامت ذره بین داره،بزن marzi،تاپیکاشو میاره،واسش پیام بذار،روشن بشه جواب میده😊

پسره من دنیای منه نفس مامان دوستت دارم💕🥰
اسمشو سرچ کن بالای صفحه علامت ذره بین داره،بزن marzi،تاپیکاشو میاره،واسش پیام بذار،روشن بشه جواب مید ...

ممنونم گلم🙏🙏🙏

من شهید بهشتی سز شدم پدرم درآمد.دکترم محبوبه غریب لکی بود.چراسزمیکنی؟شبیری خییلی پولکیه.ولی بیمارستان گلپایگانی خوبه من عروس خالم اونجا سز شده دکترشم.عزتی بود خیلی راضی بود.چراطبیعی بیار اگه میتونی.

بسه دنیا دیگه بسه ،تودیگه کار نده دستم؛من بسازتو میرقصم تو بزن تا من برقصم؛طاقت و صبر و قرارم دلمو یارودیار همچیم رفته زدستم تو بزن تامن برقصم....😔
من شهید بهشتی سز شدم پدرم درآمد.دکترم محبوبه غریب لکی بود.چراسزمیکنی؟شبیری خییلی پولکیه.ولی بیمارستا ...

من دکترم عزتی تو بیمارستان ولیعصریازدهم سز میشم!فامیلتون بعد چند روز تونست ازجاش بلند شه کارهاشو خودش انجام بده از بخیش راضیه?

دخترم یعنی دنیام همسرم یعنی زندگیم
من دکترم عزتی تو بیمارستان ولیعصریازدهم سز میشم!فامیلتون بعد چند روز تونست ازجاش بلند شه کارهاشو خود ...

عزیزم اونشو دیگه نمیدونم.فقط اینکه شکمش مثل ی توپ جلو بود.اصلا بادیاهمون ورم بدنش خالی نشده بود.البته ایشون اونجا پرستاره☺

بسه دنیا دیگه بسه ،تودیگه کار نده دستم؛من بسازتو میرقصم تو بزن تا من برقصم؛طاقت و صبر و قرارم دلمو یارودیار همچیم رفته زدستم تو بزن تامن برقصم....😔