2777
2789
عنوان

تنبلی چشم

81 بازدید | 6 پست

دیشب همش داشتم برگه چشم پزشکی نگا میکردم دیدم یه دکتر که سه بار قطره ریخته بودچشم پسرم نمره ۷داده دنیا رو سرم خراب شد حتی آستیکمات ۳ونیم زده در حالی که دکتر دیگ ۱/۵زده بودن

آستیکماتو داغونم فقط به چشمش اینجوریه صبح با گریه بیدار شدم دوماه شوهرمو هم داغون کردم نمیدونم چکار کنم 😭😭😭😭فراموش نمیتونم بکنم عینکشو میبینم جیگرم آتیش میگیره هنوز سه سالش نشده😭😭

منم۷سالم که بود تنبلی چشم داشتم،چشم رو بستیم یه مدت واقعا جواب داد،ولی استیگمات هم داشتم،من عینک نزدم و الان۲۰ساله درجه چشمم بالا نرفته،شاید اگه عینک میزدم بدترمیشد.آستیگمات درمان داره وقتی بزرگ شه نگران نباش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من این دوربینیش کم بشه آستیکمات اینم زیاد نیست فقط تنبلیش رفع بشه 😔با عینک زدن بچم مشکلی نداره تا خ ...

چشمی که تنبله رو ببندین ،واقعا جواب میده،دوربینی چاره داره عزیزم،یکم بزرگ شه عمل میشه راحت،بالیزر

چشمی که تنبله رو ببندین ،واقعا جواب میده،دوربینی چاره داره عزیزم،یکم بزرگ شه عمل میشه راحت،بالیزر

با دونفر حرف زدم دوربینی بچشون به مرور با رشد بچه کم شده بود منم امیدوارم کم بشه چشم سالم باید ببندم گلم😄دارم هرروز چهار ساعت میبندم بیشتر خودم ناراحتم از این وضعیت روحی مو باختم چون هشت ماهه هم باردارم انتظار این یکیو نداشتم