2821
2789
عنوان

بياين کمک

149 بازدید | 31 پست

سلام خانوما

من وهمسرم خيلي باهم ديگ فرق داريم.من از ادمي ک شوروهيجان داره خوشم مياد چون خودمم همينجوريم از ادم شادوپرنشاط از ادمي ک مثلا دوست داره با خانومش جايي بره و محبت کنه بش خلاصه ازينطور چيزا ولي همسرم اصلاااا اينطوري نيس هرجا ميريم زنگ ميرنه يکي ديگه هم باهامون بياد اصلا شبيه پير مرداست واقعا.بنظرتون چيکار کنم؟جداشم؟جوونيمو تلف نکنم؟اينم بگم همسرم خيلي ادعاعاشقيش ميشد اماالان اصلا بنظرم عاشق نيس

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

باهاش حرف بزن بگو ک از این رفتاراش خوشت نمیاد

گفتم ولي همش عصباني ميشه ميگ ميخاي کاروزندگيم بيخيال شم بچسبم ب تو،ياميگ الان بايد فکرمو بزارم رو پول دراوردن

کم و بیش همشون سروته ی کرباسن جداشی فک کردی بهترگیرت میاداخه😑  ی روزتوتاپیکابچرخ درموردشوهراش ...

اخه من فقط ب خاطراينک شوهرم خيلي ادعا عاشقيش ميشد ازدواج کردم باش،بعد الان وقتي ميبينم حسي نيس احساس شکست خوردن ميکنم

درک ميکني پس

اره عزیز تنها بیرون رفتنمون دور دور تو ماشین ولی من میخوام مثلا وسیله ببریم بریم جایی بشینیم. بچم برا خودش بازی کنه ولی آون نه یا با دوستاش اینجوری میره یاهم باید خانوادش رو دنبالمون بندازه

2790
2823
2791
2779
2792