2777
2789
عنوان

مشکل برادرم

194 بازدید | 17 پست

سلام

من یک برادر دارم

قدش ۱۶۸

ارشد مهندسی مکانیک خونده

درآمدش هم الان بد نیست ۵۰-۵۲ هستش الان

ماشین هم داره

خونه هم ایشالا همینطوری ادامه بده سه چهار سال دیگه پس انداز بکنه یک خونه هفتاد متری قدیمی هم تو شهر خودمون تو منطقه خوب میتونه بخره.

از نظر اخلاقیات قبلاً آدم آرومی بود کمی دیرجوش.

اما الان آدم عصبی ای شده متاسفانه

مشکل اصلیش هم قدش هستش الان ۳۲ سالش و تا حالا قبولش نکردن هرجا رو رفتیم خواستگاری.

از ۱۵۰تا ۱۶۳-۱۶۴ هر دختری رفتیم قبول نکردن.

خودش هم فقط یکی دوبار حالا از طریق دوستی اقدام کرده که اصلا به جای خوبی ختم نشد و این بدتر روح و روانش نابود کرد.

خودش قصه ناراحت میگه من هیچ لذتی از جونیم نبردم .هیچی از زندگیم نفهمیدم.

چیکار میتونم براش بکنم .خیلی نگرانش هستم .

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ولا هیچ دختری حوصله مرد عصبی ندارهمن خودم خیلییی شادو خوش خنده و مهربونمولی هرکی بهم بپره دلگیر میشم ...

مشکل عصبی بودنش نیس مشکل قدشه یعنی بخاطر کوتاه بودن قدش عصبی میشه یه جورایی اعتماد بنفس نداره

ولا هیچ دختری حوصله مرد عصبی ندارهمن خودم خیلییی شادو خوش خنده و مهربونمولی هرکی بهم بپره دلگیر میشم ...

اینقدر ردش کردن عصبی شده

الان این دومین روابطش خیلی بدجور خراب شد

طرف بعد چند ماه بهش خیانت کرد و رفت

بعداً بهتر میشه به نظرم.

ولی قدس نمی تونن درست کنم

۴ طرف اتاقش شاش نوزاد ۷ ماهه با دارچین قاطی کن بریز بختش باز میشه

🤔

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
اینقدر ردش کردن عصبی شده الان این دومین روابطش خیلی بدجور خراب شدطرف بعد چند ماه بهش خیانت کرد و رف ...

به نظر منم اگه مورد دیگه ای پیدا کردی خودتون اول شرایط برادر تو براشون توضیح بدین اگه قبول کردن بعد با خودش در میان بذارین

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
به نظر خودت سراغ چه قدی بریم دیگه؟

160 خوب ولی تنها ملاکت فقط قد نباشه قسمتش باشه این چیزا مهم نیست

منو وشوهرم هم قدیم 168

وای چقدر سخته براش

بحث قد کوتاه دخترا نبست عزیزم ینی ممکنه شما به یه دختر ۱۵۰ بگی و ایشون قبول نکنه بگه من ۱۸۰ به بالا دوسدارم

باید یکی پیدا شه که در کل دوست داشته باشه

دستامو گرفت، نفس عمیق کشید، نگاهشون کرد و گفت:” اون بوی خونه میده ولی مثل خودم گرگه!”

سلام علیکم

ازدواج رو به یک باید براشون تبدیل نکنید.

اینهمه معیار خوب دارن، شغل، تحصیلات و ...، روی اونها سرمایه گذاری کنید؛ خیلی ها هستن قدشون کوتاهه و خیلی قد بلندها در حسرت زندگیشون هستن.

به نظرم علت اصلی مشکلاتشون همون دو رابطه شکست خورده هست که باعث شده اینقدر روی اعتماد به نفسشون و زوم کردن روی قدشون تاثیر داشته باشه؛

بهشون بگین که مقصر کات شدن این روابط از سمت ایشون نبوده، ذات این روابط در اونها تعهد وجود نداره و اصلا معنایی نداره.

و در آخر، خودتون اگر شخصی رو مناسب دیدین، قبلش با خود طرف صحبت کنید و اگر نظرشون مثبت بود، زمینه آشنایی رسمی رو فراهم کنین. به این شکل، حتی اگه به ازدواج ختم نشه، آسیبش کمتر از روابط بی نتیجه ای هست که با خیانت تموم میشن.

ان شاالله خداوند مسیرشون رو سهل کنه.

yeki-mesle-man.com «یکی مثل من»؛ پناهگاهی برای حرفهای ناگفته