2777
2789
عنوان

قضیه چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 26 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لینک نبود فایل بود

درست میگه موشغاله،باز نکن

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن.،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،خدایاشکرت بابت پسر نازی که بهم دادی،امام حسین نوکرتم♥️)،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،سپاس

امکانش هست که یکی از خودش شکایت کرده باشه بعد دست این بچه هم خورده باشه بفرسته

اون عکس پروفایل چی میگه این وسط؟خواسته ذهنت رو مشغول کنه و عصبی بشی وگرنه اگه واقعیت داشت بلاک کردنش چی بود؟میگفت بابت فلان موضوع شکایت کردیم اینم مدرکش ،اینکه پروفایلش همچین حرکتی زده خیلی مسخره س،بعدشم شما که کاری نکردی ،طلا که پاکه،چه منتش به خاکه

صبور باش گندش در میاد ،اگه شکایتی باشه این وسط ،متوجه میشین،جریانو به مادرت گفتی؟یا پدرت

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن.،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،خدایاشکرت بابت پسر نازی که بهم دادی،امام حسین نوکرتم♥️)،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،سپاس

اسی کنکوری هستی؟یا امتحانی چیزی داری؟

اون عکس پروفایل چی میگه این وسط؟خواسته ذهنت رو مشغول کنه و عصبی بشی وگرنه اگه واقعیت داشت بلاک کردنش ...

درست میگید پروفایل چی میگه واقعا

شایدم چون این خانم تنها کسی تو فامیل بود که میدونستم من وسواس فکری دارم

فردا صبح به مادرم میگم الان که نمیشه

چطور

میخواد ضربه بزنه فکر کنم ،کاراش بچگونه س آخه،کسی که شکایت کنه نیازی نیست فایل بفرسته و عکس پروفایل رو اونجوری درست کنه و درجا بلاک کنه،میخواد بهم بریزه تو رو ،به هدفش نرسون

میخواد ضربه بزنه فکر کنم ،کاراش بچگونه س آخه،کسی که شکایت کنه نیازی نیست فایل بفرسته و عکس پروفایل ر ...

مرسی از کمکتون حالا به مامانمم باید بگم آخه من هیچکارم قضیه اینکه مامانم روی من حساسه اینم با مامانم بحث و جدلی داشتن بعد روانشناسی خونده میدونه چکار کنه

مرسی از کمکتون حالا به مامانمم باید بگم آخه من هیچکارم قضیه اینکه مامانم روی من حساسه اینم با مامانم ...

نمیدونم شایدم هک شده قضاوت نمیکنم تا ببینم چیه قضیه