من یکی از فامیل هامون که با هم مشکل خانوادگی داشتیم دخترش برام توی روبیکا یه فایل فرستاده که درباره ابلاغیه هست بعد پروفایلشم نوشته سامانه ثنا و عکسش هم هست واقعاً نمیدونم چیه این و مسدود هم کرده
کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن.،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،خدایاشکرت بابت پسر نازی که بهم دادی،امام حسین نوکرتم♥️)،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،سپاس
امکانش هست که یکی از خودش شکایت کرده باشه بعد دست این بچه هم خورده باشه بفرسته
اون عکس پروفایل چی میگه این وسط؟خواسته ذهنت رو مشغول کنه و عصبی بشی وگرنه اگه واقعیت داشت بلاک کردنش چی بود؟میگفت بابت فلان موضوع شکایت کردیم اینم مدرکش ،اینکه پروفایلش همچین حرکتی زده خیلی مسخره س،بعدشم شما که کاری نکردی ،طلا که پاکه،چه منتش به خاکه
صبور باش گندش در میاد ،اگه شکایتی باشه این وسط ،متوجه میشین،جریانو به مادرت گفتی؟یا پدرت
خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن.،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،خدایاشکرت بابت پسر نازی که بهم دادی،امام حسین نوکرتم♥️)،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،سپاس
میخواد ضربه بزنه فکر کنم ،کاراش بچگونه س آخه،کسی که شکایت کنه نیازی نیست فایل بفرسته و عکس پروفایل رو اونجوری درست کنه و درجا بلاک کنه،میخواد بهم بریزه تو رو ،به هدفش نرسون
مرسی از کمکتون حالا به مامانمم باید بگم آخه من هیچکارم قضیه اینکه مامانم روی من حساسه اینم با مامانم بحث و جدلی داشتن بعد روانشناسی خونده میدونه چکار کنه