2777
2789
عنوان

دریده

74 بازدید | 5 پست

داستانش خیلی زیاده،خواستم بگم عروس یه نفر که از قضا ادمزرنگیه خب فرز هست کار خونگیی و اینا ولی دریدههههه و موزی،این یبار شام دعوتشون کردیم چنبار منو جلو بقیه خراب کرد ب کنار چند وقت پیش پیش یه نفر دیگه بابت همین عروسه گفتم مرموزه و فلان ،مثل اینکه طرف رفته بهش گفته چون خیلی صمیمین حالا،

از اون وقت کانال داره متنهای تیکه دار حسادت و چرت و پردای دیگه٫قبلنم تیکه میزاشت کانالش ولی الان باز چند روزه تیکه هایی میزاره که فکر میکتم با منه و میخاد به همه هم بفهمونه با منه ،چرا یسریا انقدر بد ذاتن؟بمن بد مرد منو کرد ادم بده چون از بس تو سرم زدن اینم روش باز شد اینم خودشو داخل ادم کرد،بنظرتون چیکار کنم؟انقد ادم وحشیو عقده ای کلا خانواده شوهرشم که فامیلمونه رابطمون زیاد خوب نیست ،دیگران ازینکه تیمه میندازه تو کانالش چی فکر میکنن،خواهشا اگه بد کسیو میگین جلو عروس یا دامادتون نگین که اوناهم پرو بشن سو استفاده کنن برا خود شیرینی

راستش به کل ایگنورش کن حرف میزنه شروع کن یهو یه کار دیگه یا تلفنتو بردار با خودت بلند فکر کن بگو وای زنگ به فلانی نزدم کلا حرف ک زد پاشو برو تا از ایگنورت اتیش بگیره .

دیگه عبوس نیستم😺 اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اصلا نمیبینمش زیاد

پس کلا کانال و شمارشو همه چیزشم که چک میکنی حذف کن چون تو داری بهش انرژی خودتو دو دستی تقدیم میکنه و بهش ناخوداگاه میفهمونی نظرش اهمیت داره .اگه خلافشو بری و انرژی ندی ارزشت پیش خودت بالا میره و اونم انرژی مفت دریافت نمیکنه

دیگه عبوس نیستم😺 اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃

پس کلا کانال و شمارشو همه چیزشم که چک میکنی حذف کن چون تو داری بهش انرژی خودتو دو دستی تقدیم میکنه و ...

میدونی از چی میسوزم ؟خیلی بی سیاستم یبار بمن تیکه انداخت از ظاهرم خیلی ریز،من باز اینو تو یه گروه بردم برا تبلیغ کسبو کارش که ایکاش نمیکردم همچین غلطیو اینم متن ازونجا اینجا میزاشت کانال خودش،الان هنوزم اونجاست، ببین منو میبینه به ظاهر خوبه مثلا من حذف کنم ضایع نیست؟مثلا نمیگه خودش پس متوجه طعنه هام شد یا فکر کرد من بااونم