2777
2789

اسی فقط خودت میتونی کمک خودت کنی خودتو سرزنده کن دلتو شاد کن باشگاه برو یکم حال هواتو تغییر بده به شوهرت بیشتر توجه کن کمتر جلوش از پدر مادرت برادرات بگو شاید فکر میکنه به خانوادت بیشتر اهمیت میدی

یکم بهش برس انشالله مشکلت برطرف شه

خدایا شکرت بابت هدیه ی زیبایی که بهم دادی   ۱۲٫۶٫۱۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

عزیزم خیلی خودتو تو مشکلات غرق کردی...

واسه مادرت حق با تو بوده واقعا ،مگه میشه مادر رو نادیده گرفت😿😿

ولی واسه مرگ اطرافیان نباید که انقدرا خودتو اذیت کنی

برو روانپزشک شاید لازم باشه یه مدت دارو بخوری تا روحیت بهتر شه

همسرتم هم حق داره هم نداره ،من در جریان تاپیکات هستم

مثلا داداشت کلا دنبال خوش گذرونی و نامزد بازی ولی تو کلا زیر بار مشکلات خانواده له شدی...اون این چیزا رو دیده و با خودش میگه همیشه زندگی واسش خسته کننده و ناراحت کنندس..

باهم برید مشاوره چند جلسه

ولی اول به خودت برس حتما حتما

برو روانپزشک،این همه حال بد طبیعی نیست،نیاز به کمک داری😿❤

اسی فقط خودت میتونی کمک خودت کنی خودتو سرزنده کن دلتو شاد کن باشگاه برو یکم حال هواتو تغییر بده به ش ...

ایکاش بشه این کارایی که گفتی رو انجام داد💔