2777
2789
عنوان

کمکم کنین باردار میشم من یا نع؟؟

194 بازدید | 24 پست

سلام میشه آزمایش منو تفسیر کنین خیلی میترسم من سال پیش یه سقط داشتم تو هفته ۶.۷ به دلیل عدم رشد و نزدن قلب چند ماهی پیشگیری کردم با دارو حالا ۷. ۸ ماهه تو اقدامم ولی نمیشه به عکس رنگی رحم هم رفتم گفته مشکلی نداری و ماه گذشته  تو معاینه دکتر گفت تخمدان و نرمالم نرماله رفتم آزمایش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما نباید کمک کنیم شوهرت باید کمک کنه

😁

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

عزیزم منم عین شما

همه جیم نرمال بود عکس رنگی سالمه سالم ولی از سقطم دو سال گذشت و حامله نشدم که نشدم

حتی با کلی دارو و قرص

خدا خودش صلاح دونست بعد از دوسال بهم فرزند بده 

بسپار به خدا

من الان به اونروزام میخندم که همش استرس و نکرانی و گریه و نذر و نیاز

خدا مهربونتر از اون جیزیه که فکرشو کنی بسپار به خودش

تحرکش مشکل داره. مورفولوژی هم پایینه. ببرش دکتر اورولوژی شاید واریکوسل داره 

واقعا؟؟ چند روز پیش بردم برای دکترم نشون بدم آزمایش هامو ولی منشیه گفت باید بری ماه دیگه بیای هم معاینه ت کنه هم جواب رو نشون بدی ولی من همون باری که رفته بودم آزمایشو نوشت معاینه شدم

واقعا؟؟ چند روز پیش بردم برای دکترم نشون بدم آزمایش هامو ولی منشیه گفت باید بری ماه دیگه بیای هم معا ...

عزیزم خودت مشکلی نداری. ولی ازمایش شوهرت ببرید دکتر اورولوژی ک معاینش کنه بهش دارومیده نگران نباش 

دوستان عزیزم برا سلامت بچم صلوات بفرستید