2777
2789
عنوان

بیاید یه لحظه

29 بازدید | 6 پست

به این همسایه اشغال خیلی خوبی کردم اما الان با بقیه همسایه هامون انگار تیم شده به من محل نمیزارن

چقدددد بدههههههه

کاربری دست دو نفره👭خواهر شوهر کوچولو و زنداداش نر های سایت درخواست ندین توی تاپیکمم نظر ندینننن بدم میاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاوان خوبی کردن همینه

خیلی زورم میگیره

چرا اینجوری میکنن

کاربری دست دو نفره👭خواهر شوهر کوچولو و زنداداش نر های سایت درخواست ندین توی تاپیکمم نظر ندینننن بدم میاد

میگم که عشقمتاوان خوبی کردنهنکن دیگه

من اینجا خیلیییی تنهام

غریبم اینجا

فقط این همسایه رو داشتم باهم خوب بودیم فکر میکردم خوبه

که اینم امشب فهمیدم مارموزه

دارم دق میکنم 😭

من اینجا خیلیییی تنهامغریبم اینجا فقط این همسایه رو داشتم باهم خوب بودیم فکر میکردم خوبه که اینم ام ...

بابا فداسرتتتتتت

تو که کاره بدی نکردی اینجوری میکنی با خودت اسی

اونم بهتر که ذاتشو نشون داد بهت

باز خوبه اسی خداروشکر نزدیک تر از این نشد یهو دو روز دیگه بخواد تهمت بزنه همین که خودشو نشون داد خداتو شکر کن

صدتو واسه کسی بذاری باختی

بابا فداسرتتتتتتتو که کاره بدی نکردی اینجوری میکنی با خودت اسیاونم بهتر که ذاتشو نشون داد بهت باز خو ...

غیبت همه همسایه رو پیشم میکرد

من نمیتونم ببینم کسی باهام بده

چرا اینجوری آدما سر راهم قرار میگیرن🥺