2777
2789
عنوان

مارمولک

113 بازدید | 24 پست

دوستان خونمون داخل دوازده تا پله داره(نیمپیلوت) بعد بالا دوتا اتاق و ی سرویس بهداشتیه حمام هم تو اتاقه

چند روزه بچه مارمولک رو پله میبینیم

واقعا نمیدونیم از کجا میاد

نه بالا میتونیم بخوابیم نه پایین

هرشب هم هست

نمیدونیم چیکار کنیم

اگه کسی میدونه یا ایده ای داره از کجا میاد واقعااا ممنون میشم کمکمون کنه

کوچولو سایتم🤗

مارمولک موجود مفیدیه، اصلا هم سمی نیست، باهاش خچش رفتاری کنین

گر از بسیط زمین عقل منعدم گردد به خود گمان مبرد هیچ کس که نادانم. یعنی سر جدت اول یه کم فکر کن بعد حرف بزن و خودتم از همه داناتر و عاقلتر ندون

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

مارمولک موجود مفیدیه، اصلا هم سمی نیست، باهاش خچش رفتاری کنین

خوش؟ تو خونمون پرسه میزنه شب بیاد پیشت خوشمیگذره واقعا؟

ما هم تو جارو میگیریم بیرون آزادش میکنیم

شب نمیتونیم بخوابیم الان هم داریم دنبالش میگردیم

کوچولو سایتم🤗

کاری نداره که خوبم هستاز بالکناز زیر دراز پنجرهاگه حساسین، چسب موش بزارین، اینام گیر میفتن

معمولا با جارو میگیریم بیرون آزاد میکنیم

ممکنه از پنجره اتاق بیاد؟ ولی اخه توری داره

کوچولو سایتم🤗

خوش؟ تو خونمون پرسه میزنه شب بیاد پیشت خوشمیگذره واقعا؟ما هم تو جارو میگیریم بیرون آزادش میکنیمشب نم ...

چند روز پیش یه تاپیک در موردش گذاشتم

تو خونهی ما خیلی هستن و زاد و ولد میکنن، پوست تخماشون که بچهازش درومده خیلی باحاله 😍

گر از بسیط زمین عقل منعدم گردد به خود گمان مبرد هیچ کس که نادانم. یعنی سر جدت اول یه کم فکر کن بعد حرف بزن و خودتم از همه داناتر و عاقلتر ندون

چسب مارمولک بذار فقط موقع خرید مارک خوب بخر که چسب خشک نباشه . سریع میگیرتش . بعد هم پیف پاف قوی بخر ...

خیلیییی سوراخ سنبه داره خونه یکی دوتا نیست

لای پله ها هم بازه

کوچولو سایتم🤗

خونه من هم قدیمیه مارمولک داشت پیف پاف زدم ولی چسب و هم دیدم جای دیگه ، سریع میافتند توش

خونه ما دو سه سال ساخته ولی دور و بر زمین کشاورزی و زمین خالیه و خونه یکی دو است

احتمالا واسه اونه

کاش زودتر ساخته شه اسیریم بخداا

کوچولو سایتم🤗

چند روز پیش یه تاپیک در موردش گذاشتم تو خونهی ما خیلی هستن و زاد و ولد میکنن، پوست تخماشون که بچهازش ...

درک نمیکنم هیچ واقعا عجیبه برام

شما میتونین پرورش بدین ما سخته یهو بیان زیر پاهامون گازمون بگیرن

کوچولو سایتم🤗