2777
2789
عنوان

نی نی یار

100 بازدید | 7 پست

@niniyar

سلام

نی نی یار اون یکی اکانت من @blue_babe تعلیق شد به خاطر امضام

اوکی مشکلی نیست

اما چرا کسایی که امضای نقطه مقابل من رو دارن تعلیق نمیشن ؟ چرا انقدر فرق بین میذارید ؟

یا دلیل تعلیقتونو اینجوری ننویسید یا اگر به همون دلیل تعلیق شده اونارو هم تعلیق کنید

ما حالا به کسی فحش نمیدیم ، اونا همه ی ماهارو به رگبار فحش میبندن اما اکانتشون میمونه

چرا ؟ داستان چیه ؟

*اکانت واگذاری* هر بژی کورد😌🤝🏻 [همون blue_babe ام] چی بگم والا دوباره تعلیق شدم دیگه😂💅🏻 من همون کسی ام که باید زندگی کنه ولی بیشتر وقتا داره زندگی رو تحلیل می کنه 🤡گذشته رو مرور میکنم، آینده رو حدس میزنم، حال رو هم گم میکنم.

عهه ..چراا ..کاربریت حیف بود. مشکی؟؟

نه سه روز تعلیق شده

اما به ناحقققق😂😂

*اکانت واگذاری* هر بژی کورد😌🤝🏻 [همون blue_babe ام] چی بگم والا دوباره تعلیق شدم دیگه😂💅🏻 من همون کسی ام که باید زندگی کنه ولی بیشتر وقتا داره زندگی رو تحلیل می کنه 🤡گذشته رو مرور میکنم، آینده رو حدس میزنم، حال رو هم گم میکنم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه سه روز تعلیق شدهاما به ناحقققق😂😂

سلام

تازگی ۲ نفر دیگه هم دیدم که به خاطر امضا گفتن تعلیق شدن.

یکی شون ۳ روزه یکی شون ۷ روزه

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم. کاربر ازسارابپرس اصلی کنار اسمم هیچ عدد یا علامتی ندارم.

نه سه روز تعلیق شدهاما به ناحقققق😂😂

https://www.ninisite.com/discussion/topic/18382175/نینی-یار-میشه-بیای

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم. کاربر ازسارابپرس اصلی کنار اسمم هیچ عدد یا علامتی ندارم.

سلامتازگی ۲ نفر دیگه هم دیدم که به خاطر امضا گفتن تعلیق شدن.یکی شون ۳ روزه یکی شون ۷ روزه

سلام خوبید ؟

آره برای منم امشب پیام اومد به دلیل سیاسی تعلیق شدید

خب پس چرا بقیه تعلیق نمیشن ؟

منظورم از بقیه رو متوجه میشید دیگه ..

سلام خوبید ؟آره برای منم امشب پیام اومد به دلیل سیاسی تعلیق شدیدخب پس چرا بقیه تعلیق نمیشن ؟منظورم ا ...

آره متوجه شدم.