2777
2789
عنوان

شخصیت کمال گرایی

6040 بازدید | 24 پست

کسی هس این شخصیت رو تو خودش درک کرده باشه?

همه چی یا باید عالی و صد درصد باشه یا کلا از بیخ نباشه حد وسطم نداره?

من زندگیم داره مختل میشه بخدا رو بچمم داره اثر میزاره ...بدتر ازقبل داره عصبیم میکنه و نمیتونم خشمم رو کنترل کنم...خستم کرده...کسی بوده اینطوری باشه و چطوری درمانش کرده?

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اینطوریم ولی نه به این شدت دوس دارم همه چی تو عالی ترین حالتش باشه ولی وقتی بعد از تلاش نتیجه حد وسط میگیرم بهش راضیم

ولی اینکه همیشه عالی باشه گاهی اذیتم میکنه

She is everything I ever wanted.... 
من بودم دارم سعی میکنم کنار بذارم  موقعیت های زندگیمو رسما دارم از دست میدم چون هیچ وقت اون شر ...

وای نمیدونی من حتی کارای روزمرگیمم داره روش اثر میزاره...مثلا یه چیز پیش پا افتاده...میخوام پاشم خونه رو تمیز کنم خیلی ریخت و پاشه باخودم میگم یا باید برق بزنه یا اصلا بیخیال چون کنارش کم خونیم دارم حوصلم نمیکشه میگم بیخیال ...حالم از خونم داره بهم میخوره هیچ وقت اونی که میخوام نشده

منم اینطوریم ولی نه به این شدت دوس دارم همه چی تو عالی ترین حالتش باشه ولی وقتی بعد از تلاش نتیجه حد ...

خوبه که تو راضی ولی وقتی من جوابی که میخوام نمیگیرم عصبی میشم

منم اینطوری‌ام خیلی اذیت میشم ، خیلی😢 یعنی اگه یه روز یه ساعت دیرتر از خواب بیدار شم میگم دیگه امر ...

خیلی زجر اوره...خیلی....من کم کم دارم احساس پوچی میکنم

خیلی زجر اوره...خیلی....من کم کم دارم احساس پوچی میکنم

منم خیلی اذیت میشم عزیزم ، خیلی . یادمه وقتی مدرسه بودم باید تک تک درسها رو بیست میشدم مثلا اگه یه وقت کامل و عالی واسه امتحان نخونده بودم میگفتم صفر بگیرم بهتره و مدرسه نمیرفتم

شخصیت کمال گرایی و ایده آل گرایی از بچگی باهام بوده.

از درس خوندن و نمرات و.... تا مادیات و غیره.

بعد از ازدواج متعادل شدم. همسرم متقاعدم کرد که اینجوری فقط خودم اذیت میشم

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید
منم خیلی اذیت میشم عزیزم ، خیلی . یادمه وقتی مدرسه بودم باید تک تک درسها رو بیست میشدم مثلا اگه یه و ...

نه من تو این یه سال اینطوری شدم اینطوری نبودم بخدا...نمیدونم چطوری شد چی شد یهو دیدم همچین اخلاقی دارم

شخصیت کمال گرایی و ایده آل گرایی از بچگی باهام بوده. از درس خوندن و نمرات و.... تا مادیات و غیره. ...

من تو این یه سال اینطوری شدم...همسرمم هرچقد میگه اصلا قانعنمیشم میگم تو درک نمیکنی من چی میگم